Astra H 2008 - nízké sedadla?
Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?
Prostě nesmíš věřit všemu co se píše,u ojetých aut to platí dvojnásob
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
plynom si pridáš na požadovanú rychlosť, zatlačíš pačkou tempomatu a tým ju potvrdíš - auto si udržuje nastavenú rychlosť, ak chceš rychlosť znížiť alebo zvýšiť môžeš pridávať alebo uberať pačkou tempomatu pri predbiehaní jednoducho stlačíš plyn, keď plyn pustíš auto sa dá na pôvodnú rychlosť, každým stlačením brzdy tempomat vypneš môžeš ho vypnúť aj páčkou.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
jj, to já právě nevěřím, a tak se snažím vše ověřovat a taky doufám, že něco bude dobré no
jinak na sedadlo jsem se díval právě i kvůli těm kilometrům, že jak je ošoupané z nasedání a kromě toho že mělo propal od cigarety bylo super stavu... žádné ošoupání a už vůbec ne poničení od zbraně.
jinak na sedadlo jsem se díval právě i kvůli těm kilometrům, že jak je ošoupané z nasedání a kromě toho že mělo propal od cigarety bylo super stavu... žádné ošoupání a už vůbec ne poničení od zbraně.
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
a ještě se chci zeptat, je pravda že u opelu se přes diagnostiku dá dostat k záznamu km, který se nedá nijak přepsat? říkal mi to lkralicek, ale mě se nezdá, že by se dneska nedalo něco nějak obejít... ale bylo by to super, když by se pouze diagnostikou dal zjistit skutečný stav km.... ale to asi nebude pravda, že?
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to pravda...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
už sa daju stacať km
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
ono vše jde obechcat kort v CR musí se překopat něco na budíkách
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Najnovšie sa dá meniť stav km aj v riadiacej jednotke pomocou Opel km tool, takže km by som moc neveril
Žial možnosť stočiť km v RJ je už realita nejaku tú dobu.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
hmmm... já jsem si to myslel... je to strašné s těma ojetinama...
jinak dnes jsem byl znovu projet modrou astru z brna... karoserie oproti té hodonínské úplně ok...
Sedadlo řidiče je opravdu zabořené, měl tam jinou Astru, kde se mě sedělo pohodlně, ale říkal, že není problém to vyměnit... jen je to fakt zvláštní... sedadlo nevypadá nijak poškozené a je to ten běžný typ, tak nechápu proč je to tak zabořené...
Takže pomalu stojím před rozhodnutím... Musím se ale přiznat, že jsem asi trošku naivně čekal lepší výkon... vím že je to 100koňová 1,6ka a já nemůžu čekat zázraky... ale přece jenom jezdím teď dva roky ve felicii kombiku, tak by se můj dojem ve srovnání s ní měl blížit trhání asfaltu a ono ne... :-/
Je to boj... Chtěl jsem se držet u 1,6ky protože hodně jezdím město, na stranu druhou mám v plánu LPG takže tu 1,8 bych asi uživil v pohodě ... i když na krátké vzdálenosti se to nepřepne... mno nevím...
Rád bych aby to aspoň trošku jelo, závodník nejsem, ale v tomto případě budu muset snad při každém předjíždění podřadit... ale aspoň předjedu oproti felicii
jinak dnes jsem byl znovu projet modrou astru z brna... karoserie oproti té hodonínské úplně ok...
Sedadlo řidiče je opravdu zabořené, měl tam jinou Astru, kde se mě sedělo pohodlně, ale říkal, že není problém to vyměnit... jen je to fakt zvláštní... sedadlo nevypadá nijak poškozené a je to ten běžný typ, tak nechápu proč je to tak zabořené...
Takže pomalu stojím před rozhodnutím... Musím se ale přiznat, že jsem asi trošku naivně čekal lepší výkon... vím že je to 100koňová 1,6ka a já nemůžu čekat zázraky... ale přece jenom jezdím teď dva roky ve felicii kombiku, tak by se můj dojem ve srovnání s ní měl blížit trhání asfaltu a ono ne... :-/
Je to boj... Chtěl jsem se držet u 1,6ky protože hodně jezdím město, na stranu druhou mám v plánu LPG takže tu 1,8 bych asi uživil v pohodě ... i když na krátké vzdálenosti se to nepřepne... mno nevím...
Rád bych aby to aspoň trošku jelo, závodník nejsem, ale v tomto případě budu muset snad při každém předjíždění podřadit... ale aspoň předjedu oproti felicii
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback