Vedel !!! chtel jsem k vuli vam dalsiho "opla".
Takze privetivost az na kost. v bodech:
- predvadeci jizda - ani mi to nepujcil, rikam to je vsecko?
co prej navrhuju, ze by musel vypsat prevozky, rikam tak to udelejte!! ja s tim jedu do oplu, povidam, tady mate moji astru za plotem, jedu sem az z olomouce, tak se asi pro svoje auto vratim ne?
- tak mi to dal.
Vivaro, zvenku- totalne prejety lestenkou...vevnitr naolejovany i stou spinou. Motor cistej jak svina. Vsiml jsem si uloupavajiciho se bocniho plastu na dverich, ze nejde radio, ze to ma prasklej blinrk....
V oplu super, kluk a uz jsme jeli : chybi sroub na zadnim kole, zadni lozisko, manzety na pp kole, kryt motoroveho prostoru z leva, kryt motoru zhora samotny, spatne uchyceni plastove desky, nesvitila jedna zarovka, blinkr skoro ven, koplej prah, pomerne hodne velka netesnot oleje- proste odnekut to chcalo.
Mechos rika, bourany to nebylo, ale kvuli necemu do toho motoru lezli a poskladany to uplne neni ok. (ty plasty a tak.)
Povidam co ty km? 123tis. na 2002ku. tech2 nic nerekl, bo RENAULT si nenecha sahnout na rozdil RJ a tachometru.
Tak jsme studovali servisku - z francie a zde jsem se hodne poucil:
serviska z venku dost spinava, ale vevnitr nejak divne moc cista. prodejni razitko jedno, pak jine (samozrejme opel) jen na oleje, francouzky neumim, tak nevim co jeste menili, serviska napsana do roku 2009. jenze chybelo orig. razitko na karoserii, kdyz uz tam teda prej jezdili... navic ten papir byl fakt divne cisty... tak jsme to tam jak grafologove studovali...
No nakonem mi bylo receno, ze jestli uhadam slevu 20tis at to vemu, ze z venku nevypada veru zle.
Pan mi trvdil, ze to teda ne. Tak jsem mu rekl svoje - jelikoz jsem v bazaru kdysy brigadne vypomahal a okoukal jsem svoje...
Takze vysldedk, nejakych 700km v tempu s moji astrickou zanevrel jsem na ty pracovni krabice a jdu tunit

korat nevim kde a co, bo s tema chipama je to taky tak na prd

))))