Kamarádka Astra
Re: Kamarádka Astra
No, s těma elektronama. Mně se jedny líbí už dlouho, jsou to O.Z. superturismo WRC. Ale jedno kolo vyjde na 5 táců a navíc se ani nedělá v mojí rozteči a každej jinej elektron by byl jen kompromis. Navíc na to nejsou teď peníze, takže tam nechám asi ty černě lakovaný strukturovaný ráfky. Folie tam vzadu jsou, ale jen nějak lehce tonovaný. Asi to nechám jak to je.
- Reklama
Hezký kolal sis vybral
Nicméně tvoje varianta mi přijde taky super, v reálu jistě lepší než na fotkce. Akorát ty bílý nápisy na gumách nejsou můj vkus, ale což...
Nicméně tvoje varianta mi přijde taky super, v reálu jistě lepší než na fotkce. Akorát ty bílý nápisy na gumách nejsou můj vkus, ale což...
No třeba minimálně od té doby co si pamatuju já a to už je dost dlouho To zna mená že už to moselo být dávno před mým vyskytnutím
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
Jak jsem psal do jiného tématu, pořídil jsem si sportovní minikameru. Chtěl jsem něco univerzálního, abych to mohl použít při sportu, v práci a do auta. Dneska jsem na palubní desku přimontoval držák, takže už mám svou onboard kameru. Foto níže...
Dobre, pak nahod naky videjo onbord
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tu kameru mas nasroubovanou do palubky dvema samorezkama??
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
- vojtavojta