jo pod to se podepíšumilosh píše:Oton tam je porad
Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
už není
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já si v autě pak říkal že ten obličej od nekud znám. A on to byl mike. to že tam jsem je osud.auto neposlouchá.vyřešení coolant level,výměna oleje,výměna skla ve zrcátku,asi výměna zadních kotoučů a desek,atd.to je furt něco.a to nemluvím o klimatizaci.
ve čtvrtek v Ostravě další GTC tentokrát červené
21.7. jsem na Ještědu viděl Zafiru člena oblhut, u auta nebyl, tak jsem osobně neměl tu čest
Jasně Hombre,byli jsme tam.A kde přesně jsi Nás viděl,až na vrcholu,nebo kde?Každopádněna tom vrcholu jsme byli v podstatě chvíli,takže je škoda,že jsme se minuli
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Tak schválně, jestli jsou i majitelé těchto Aster z Opavy někde tady. Přikládám fotku, abyste si poznali vaše případné Astrostroje . Já stojím uprostřed.
Je to paráda, když takto stojíme vedle sebe, jako tři mušketýři, i když ty na krajích jsou caravany. Stojí tu taky jeden zelený caravan, ale ten se k nám zatím nepřidal .
PS: Ráno přijdu k autu a už sem mysle, že mě nabral. Takto parkují blbečci v drahých vozech . Nesnáším to
Je to paráda, když takto stojíme vedle sebe, jako tři mušketýři, i když ty na krajích jsou caravany. Stojí tu taky jeden zelený caravan, ale ten se k nám zatím nepřidal .
PS: Ráno přijdu k autu a už sem mysle, že mě nabral. Takto parkují blbečci v drahých vozech . Nesnáším to
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
No, zvlášť, když ti stejně místa nechaj i vepředu, to aby se člověk posouval po milimetrech.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
sry, že jsem Ti tenkrát Romana ukradl, ale jeli jsme do Šlapek pro moji Záfu, dělal jsem pístní kruhy a byl jsem 14 dní bez auta - absťák jako praseOton píše:Já si v autě pak říkal že ten obličej od nekud znám. A on to byl mike. to že tam jsem je osud.auto neposlouchá.vyřešení coolant level,výměna oleje,výměna skla ve zrcátku,asi výměna zadních kotoučů a desek,atd.to je furt něco.a to nemluvím o klimatizaci.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
tak dneska ve Svinově stálo černé GTC s OPC nárazníkem no mlask chci taky
libca píše:Tak schválně, jestli jsou i majitelé těchto Aster z Opavy někde tady. Přikládám fotku, abyste si poznali vaše případné Astrostroje . Já stojím uprostřed.
Heej, tak to čučím Ten modrý je můj. Jsem tě už několikrát viděl, jak jdeš přes cestu, ale nenapadlo mě, že jsi tu také registrovaný.A majitele stříbrného caravanu jsem zatím nevystihl,tak abych ho viděl. Dík za foto....dnes také stojíš vedle mne
Opel Astra H, Caravan, 1,9 CDTi, 110kW