Project Astra VXD 150

Ukažte ostatním svoje Háčko
ThatBlueVXD

Re: Project Astra VXD 150

Příspěvek od ThatBlueVXD » 23 lis 2016, 19:42

jour píše:Zdravim, dost zaujimava astricka, sportova s dieslovym motorom. Mam dve otazky:
1. co je to trackdays? neviem ci som to pochopil, je to akoby skupina vodicov co si prenajme zavodnu trat a chodia tam s civilnymi vozidlami?
2. ako svietia tie neoriginal svetla oproti original halogenom? su tam osadene xenony? istu dobu som o nich uvazoval.

Ahoj. Děkuju :) Koupil jsem jí když jsem jezdil na vysokou školu 100km tak proto nafta no a už jsem si jí nechal :D má najeto 290000 a néž jí prodat někomu za pár šlupek aby jí zkur**l tak si z toho radši dělám radost pro sebe.

Trackdays jsou prostě otevřené dny na závodních tratích. Většinou to funguje tak, že to pořádá sám okruh. Otevře trať pro všechna vozidla (většinou musí mít platnou stk a být na značkách) a platí se například za celý den ježdění nebo za minuty, to záleží na organizaci. No a člověk si tam může užít skvělou zábavu a nikoho přitom neohrožovat na silnici. A nebo si to pronajme nějaký autoklub a ten pak nabízí jízdy na svém webu (typicky autíčkáři.cz a jejích plechcup).
Já jsem chtěl být vždyt závodní jezdec, ale hold kde nejsou peníze tak to moc nejde, tak si to plním aspon takhle na trackdays :) Už jsme byli i na Nurburgringu jezdit a to je nebe na zemi :D

Světla svítí skvěle. Jsou to xenony, takže skvělá viditelnost v noci a přes den ledky, které vypadají líp než u mnoha BMW :D Jsem s nima moc spokojenej.
Peace out, and remember... Track day every day.

Reklama

Odpovědět