Tady jsem to ještě vyfotil. Když by to byl jen ten prut tak by to bylo v pohodě. já se spíš bojím abych to nemusel měnit celé ...
Já právě nevim co s tim je tak ten prut koupit mužu a zkusit to to asi neni problem Pak se uvidí.
Díky za rady.
Sundat v kufru plastové obložení okolo stropnice. Potáhnout stropnici níže. Uvidíš matici (zhruba tak 14mm). Povolit obyčejným stranovým klíčem.
Ničím jiným se tam nedostaneš, pokud nesundáš celý strop.
Rakosnik píše:Tady jsem to ještě vyfotil. Když by to byl jen ten prut tak by to bylo v pohodě. já se spíš bojím abych to nemusel měnit celé ...
Já právě nevim co s tim je tak ten prut koupit mužu a zkusit to to asi neni problem Pak se uvidí.
Díky za rady.
Ahoj nechci zakládat nové téma tak se ptám tady ,jakou anténu zvolit co se týka Twintopu nějak si nedokážu představit že na předni sklo namontuju origo gps anténu .Nedávno jsem objednal z ebay vnitřní gps antenu ale nefunguje to jen když to vystrčím ven .Tak se ptám mate někdo odzkoušenou a fungujíci gps antenu která se dá v tomto případě nahradit za origo?Diky
Opel astra H cdti 1,7 92kw kombi r.v 2008 Z17DTR ,Opel astra h twin top 1.8 103 kw 2006