Lukeho červené GTC (Vanessa) - došlo na další úpravy
Re: Lukeho GTC
Ja to take nijak neprozivam.. spis me to jen tak napadlo jelikoz me tam kamos neustale taha.. mas lepsi misto ?
- Reklama
Já to neprožívám hlavně kvuli těm lidem. Pruh na kapotě a maj krutě vytuněnou káru... Navíc, nemyslím si, že bych já vytuněnou měl Byl sem tam před pár lety s kamošovou škoda 120, co měla 220 koní a to mi stačilo. To beru jako tuning (nemám rád to slovo, představuju si pořád ten pruh na kapotě). Jinak by to šlo z mé strany třeba v nedělu v podvečer u olympie
Astra je krásná, pekne červená dúfam že aj moje budúce auto bude červené
OPEL Astra-H Caravan 1.9CDTI 88kw 16V sport
power2 - V neděli budu zrovna náhodou na Rychle a zběsile 6 od 16:30 - 18:40 takže potom se tam můžeme potkat
Btw tady ten rádoby tuning a vůbec celkově tuning nemám rád.. Pro mě je nejhezčí auto v originálu (třeba OPC styling neberu jako tuning) max. pěkný kola a nějaká hudba. Jinak vše origo
A všem - díky budu se snažit, ať těch štastnejch km je co nejvíc
Dál pokud už někdo zkoušel nebo má nějakou zkušenost :
uvažuji nad přebarvením brzdových třmenů - nejsem si ale jistý jestli na to má zručnost stačí a hlavně to bohužel nemám kde dělat.. (červené třmeny si každý dokáže představit)
+ potažení černou folií přední chromovanou část masky a zadní chromovanou lištu
Asi jako na těchto fotkách
Btw tady ten rádoby tuning a vůbec celkově tuning nemám rád.. Pro mě je nejhezčí auto v originálu (třeba OPC styling neberu jako tuning) max. pěkný kola a nějaká hudba. Jinak vše origo
A všem - díky budu se snažit, ať těch štastnejch km je co nejvíc
Dál pokud už někdo zkoušel nebo má nějakou zkušenost :
uvažuji nad přebarvením brzdových třmenů - nejsem si ale jistý jestli na to má zručnost stačí a hlavně to bohužel nemám kde dělat.. (červené třmeny si každý dokáže představit)
+ potažení černou folií přední chromovanou část masky a zadní chromovanou lištu
Asi jako na těchto fotkách
To by šlo. Tu černou folii na zadní lištu chci už asi rok a pořád né se k tomu dostat vypadá to s ní mnohem líp, když máš tmavený okna
Když tak vzpomínám tak mi ještě vrtá v hlavě změna barvy podsvícení intecu - nejlépe do modré.
Kdyby se někomu chtělo Sám na to asi nestačím
A u přední lišty ne? Nebo už máš upravenou masku?
A u té Olympie jak chceš.. hádám, že budu parkovat v jedné ze 3 řad přímo u hlavního vchodu.. tak jestli budeš stát někde kolem nebo ako..
Kdyby se někomu chtělo Sám na to asi nestačím
A u přední lišty ne? Nebo už máš upravenou masku?
A u té Olympie jak chceš.. hádám, že budu parkovat v jedné ze 3 řad přímo u hlavního vchodu.. tak jestli budeš stát někde kolem nebo ako..
Přední lištu sem nechal nalakovat na bílo, je to hezčí, jak stříbrná. Můžeš se podívat na foto, mám to tam se stříbrnou i bílou. Ta černá by možná nebyla taky špatná...
Já to nechávám vzadu u parku, je tam víc místa na jedno auto a celkově to tam neni tak narvaný...
Já to nechávám vzadu u parku, je tam víc místa na jedno auto a celkově to tam neni tak narvaný...
A od kdy tam budeš? Že bych to hodil rovnou k tobě.
Btw ještě jsem koukal že sis taky měnil podsvícení intecu - chtělo by se ti to udělat někomu dalšímu? Popř. za kolik?
Btw ještě jsem koukal že sis taky měnil podsvícení intecu - chtělo by se ti to udělat někomu dalšímu? Popř. za kolik?
Já už mám druhou astru, jak už ses tady mohl dočíst Tady na té co mám teď, tak mám původní a rejpat do toho nebudu. S tou černou to ladí. Na té co sem měl předtím sem toho tak trošku litoval. Potřebuješ 3 různý pouzdra SMD + ještě pár s menší svítivostí. To nemáš nárok sehnat. Panel na ovládání světel svítí moc a nejde to utlumit. Navíc sem tam dal ze začátku modrou, co tahala oči. Musel sem vyměnit za bílo-červenou kombinaci