Nafta nebo benzín ?
Re: Prodám Opel Zafira 1,7CDTI 81kw 2008
Na hlavni strane webu je new anketa, tak hlasujte.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Cheche tak sme zase u diskuze benzin x nafta. No kazdopadne naftak bude naftakem se vsema svejma vlastnostma tak jako je na tom benzin benzinem. Naftak je fenomen, vo tom zadna. Takze pri vyberu to chce zvazit kolik toho chci za rok nejezdit. Je jasny ze vseobecne naftak je vhodnej pro velky rocni najezdy. Na takovy to mrdani mezi mestama do nejakych cca 15 000 km rocne,cili to co jezdi vetsina lidi nema naftak zadnej podstatnej vyznam. Staci si procit forum ze ano. Neni tejden by tu nekdo neresil problemy s ropakem. Cili zlatej dobej benzin. Ted chytne vzdycky a pokud clovek neni kokot, tak to s nim neni zas tak hrozny
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jeste detail, at je dyzl jakej je, vzdycky se jeho chod v porovnani s benzinen pozna. Vo tom zadna! Dyzl uz ze svy podstaty nikdy nebude klidnejsi jak benzin
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
No to bude prodávající nadšenej,jak jsme mu to zaplevelili kecama o hovně
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Pamatuju si, jak mi Jocker po nastartování mýho auta řekl, hmmm, to je ticho. To potěšilo
Re: Nafta nebo benzín ?
Kecy jsem oddelil z inzerce, toz muzeme se hadat tady
Oblhut: Je mozne ze mas auto dobre odhlucnene ale ver ze kdyz vystoupis z auta nebo si pootevres okynko mensi chrochtani slyset bude, v lete to asi jde ale pockej v zime
Beavis: Dobre ty
Oblhut: Je mozne ze mas auto dobre odhlucnene ale ver ze kdyz vystoupis z auta nebo si pootevres okynko mensi chrochtani slyset bude, v lete to asi jde ale pockej v zime
Beavis: Dobre ty
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
Já jsem vyrostl na naftě Citroen BX 1,8 turbodizel a pak Opel Omega 2,5 TD, takže jsem s benzínem jezdil naposledy v autoškole a cely minuly rok s feldou 1,3 GLXI.
Každý má svoje výkon / spotřeba / řidičské zážitky / složitost motoru (třeba BMW triturbo i když ten novy Ford 1.0 ecocosi asi taky nebude jednoduchy motor )
Ale za mně hlas naftě
Každý má svoje výkon / spotřeba / řidičské zážitky / složitost motoru (třeba BMW triturbo i když ten novy Ford 1.0 ecocosi asi taky nebude jednoduchy motor )
Ale za mně hlas naftě
Dosud jsem měl jen benzíny a vlastnit nafťáka jsem si nedokázal přestavit, s nákupem Zafiry se ale vše změnilo. Jednak u ojetiny ten rozdíl není tak velký a navíc Zafira i se svou vyšší stavbou a větší hmotností cucne trochu víc než Astra. A to se nebavím o absenci 6 u benzinových motorů. Další důvod je na obrázku.
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
- Georgeisin
Když jsem přesedlal z benzínu na naftu, tak jsem si nejvíc užíval průběh točivého momentu. V benzínu Vás nic tak hezky nenakopne jako vrchol momentové křivky položený v nízkých otáčkách. O tom se může každej benzínovej zastánce přesvědčit, né tedy ve svém autě . Blbý je, že už jsem si na to zvyknul. Mně teď většina standardních benzínů pocitově příde mldlých.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
právě jsem dorovnal score na 9:9 (vote for Diesel)
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
FOTO GALERIE - můj "mazel"