často nefunkční tempomat
Re: často nefunkční tempomat
Ano, teplota nato nema vliv. Ja když vyjíždím z práce připojuju se na dálnici za 1 km a v klidu tempomat jde. V 90km/h a 1x sešláplá brzda. Akorát v zimě se mi párkrát stalo, že auto nereagovalo na zmáčknutí a musel jsem zmáčknout 2x
- Reklama
Měl jsem to samé, tempomat se zapínal, jak sám uznal za vhodné. Ani nevím jak jsem na to přišel, ale když mi nejde zapnout, tak normálně jedu, tedy držím plyn a při tom jemně tuknu levou nohou na brzdu (opatrně, v levé noze není cit, aby jste neskončili hlavou na čelním skle), potom vždy zapnout jde
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
řekl bych, že chyba bude v nastavení spojkového nebo brzdového spínače, tohle samé se mi občas stávalo na mé Záfě a stačilo jenom znovu vymezit vůli na brzdovém spínači
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ahoj ve spolek.Koupil jsem Astru H a vubec mě nejde zapnout tempomat.Zkoušel jsem to tak cca 30x podle návodů výše.Jak se dá ta páčka vyndat,abych tam něco neurval atd.Zkusím proččistit ty kontakty a pokud to nepomůže jak se natavujou ty pedálový spínače?děkuji
H SW Z19DT COSMO
Ahoj, tu páčku jsi tam při koupi měl nebo jsi ji dokupoval ? Je potřeba zkontrolovat jestli je odblokovaná např. přes op-com, je tady návod, také může být páka vychozená, návod tu někde je stačí hledat, potřebuješ svlíknout krycí gumu a drátkem vyštouchnout. Také může být špatný spojkový nebo brzdový snímač. Nebo CIM
Astra H 2006 Z19DT chip 106kw-340nm, bez DPF
S pomocí tohoto fóra dodělán tempomat,PP,ovladače na volantu atd..
OP-COM
OP-COM
Jj,sem to tak koupil.Sem to zkoušel všelijak hledat a nic.Je to problém nováčků na všech forech,neví co napsat atd.
H SW Z19DT COSMO
Zkus sehnat někoho s op-comem v okolí, tvé bydliště je Brünn Německo? Také je potřeba si zjistit kody z Car passu , pokud ho nemáš tak v Oplu za poplatek ca 1tis. Mrkni na návody které tu jsou.
OP-COM
OP-COM
Tak to máš vyhráno , zkus RomanK , máš ho někde blízko, podle recenzí zjistí a vyřeší.
OP-COM
OP-COM