Opel Astra 1.6 16V 85kw/115k
Re: Opel Astra 1.6 16V 85kw/115k
Na prodejce obecně bych moc nespoléhal - většina toho ví obvykle míň než zákazník...
Poznáš to tak, že když vstoupíš do menu klimatizace, tak jako poslední položka tam je "Auto. recirc"
Pokud tam není, senzor kvality vzduchu nemáš.
Poznáš to tak, že když vstoupíš do menu klimatizace, tak jako poslední položka tam je "Auto. recirc"
- Reklama
No on ten senzor taky neni zadna slava vzdycky neco stejne natahne a az pak to zavre... (urcite funguje jak ma to vim) ale smrad je vzdycky
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Tak senzor tam nemámsauce píše:Na prodejce obecně bych moc nespoléhal - většina toho ví obvykle míň než zákazník...
Byl jsem na výletě a udělal hromadu fotek, viz úvodní strana
Škoda, že si neměl po ruce foťák
Ale Astra v bílý fakt nádhera - ať dobře slouží!
Ale Astra v bílý fakt nádhera - ať dobře slouží!
Díky všem, měl jsem docela strach, že špína a nečistoty na bílé půjdou vidět hned ale není to zase tak hrozný. Akorát mi štve, že jak stojí na parkovišti u sídliště tak je tam jak pěst na oko! už aby byla garáž!
Tak mi přišel VTP a ejhle hned první problém, majitel na VTP je uveden špatně, takže se bude muset zase vystavit nový VTP ach jo.. doufám že mi zase dají převozku!
Taky tě zdravím v klubu benzínových šestnáctek. Ta bílá barva úplně září na těch fotkách
PS: bral jsi to v Brně nebo Práglu?
PS: bral jsi to v Brně nebo Práglu?
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
To záření je možná způsobený foťákem, je to focený mobilem! Jinak auto jsem kupoval v Brně u dealera Oplu u Vozovny v Komíně
Vitam te a preji hodne stastnych km!
Mam take bilou a na udrzbu neni tak spatna. Prach a pyl na tom moc videt nejsou, horsi je to s fleky od asfaltu a poletave rzi. Samozrejme cerstve umyta zari nejvic, ale to se tyka vsech barev
Fotky na prvni strane jsou focene mobilem predpokladam, proto je kolem takova korona.
Mam take bilou a na udrzbu neni tak spatna. Prach a pyl na tom moc videt nejsou, horsi je to s fleky od asfaltu a poletave rzi. Samozrejme cerstve umyta zari nejvic, ale to se tyka vsech barev
Fotky na prvni strane jsou focene mobilem predpokladam, proto je kolem takova korona.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"