Bluetooth

Vše co se týká palubního počítače, navigace, zapojení repro, radia atd..
Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Bluetooth

Příspěvek od Frydex » 28 kvě 2012, 15:36

Příští týden bude S III, tak snad to bude už chodit normálně... ;)
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...." Obrázek

Reklama

Mayki

Příspěvek od Mayki » 28 kvě 2012, 16:03

Ahoj, moje zkušenost s UHP je následující, měl jsem obyčejnou Nokii bez operačního systému, telefon s UHP fungoval dobře, ale občas se sám od sebe odpojil. Potom mi Pepas při nahrávání češtiny aktualizoval software v UHP na nejnovější verzi a Nokie fungovala perfektně a bez problému celý rok. Teď jsem čerstvě (cca 2 týdny) majitelem Xperie Ray s Androidem. Spárování s UHP proběhlo bez problému, nevím proč, ale UHP nevidělo ty kontakty, které byly uloženy v nějaké skupině, normálně to načetlo celý telefonní seznam a asi po 10 sekundách zmizely ty kontakty, které patřily do nějaké skupiny. Když jsem skupiny v telefonu zrušil tak už zase vidím všechny kontakty (zajímavý problém). Jinak telefon se mi připojuje automaticky a drží připojený celou dobu (jen jednou se odmítal připojit, pomohl až restart telefonu, holt je to "jenom" operační systém). Jediná zvláštnost ale zůstala, a to ta, že když mi někdo volá, tak UHP pouští do reproduktorů nějaké defaultní vyzvánění a ignoruje nastavené vyzvánění v telefonu a zároveň vyzvání i telefon, ale ten už používá nastavené vyzvánění. Tohle mi teda "hloupá" Nokie nedělala. Zřejmě to ale není problém UHP, protože mi to samé dělá zabudované handsfree Nokia ve služebním autě. Tak to je asi vše co mě momentálně napadá...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...

power2

Příspěvek od power2 » 28 kvě 2012, 17:13

Navštívil bych XDA developers forum a kouknul po nějaké vylepšené verzi androida ;)

Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 28 kvě 2012, 21:17

Mám poslední.. :?:
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...." Obrázek

Kuči

Příspěvek od Kuči » 03 čer 2012, 19:49

swabel píše:Mam Samsung Galaxy SII a zatial mi lepsie ako tento telefon ziaden iny s UHP nespolupracoval.
Čest, tak s Galaxy SII mě to spárovat nejde a ani s jiným androjdem nastavení bylo OK). Zatím mi funguje starší nokie se simbianem. Ta ovšem co nevidět půjde do kytek. UHP jsem aktualizoval (origo servis) cca před 9 měsíci. Vůbec nevím jak to bude řešit dál. telefony jsou tak našláplé že nikdo nestíhá :D . Existuje od UHP nějaký manuál jaké verze Bluetooth to podporuje. Nechtěl bych být tím prodavačem co se mnou v autě vyzkouší 20 telefonů :shock:
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw

Mayki

Příspěvek od Mayki » 03 čer 2012, 22:43

Já mám telefon Sony ericsson xperia Ray, chování s UHP jsem popsal výše, zatím (až na to vyzvánění) to chodí jak má, Android 2.3.4 Gingerbread, nevím ovšem co se stane až aktualizuju na 4.0.4.... :D
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...

Kuči

Příspěvek od Kuči » 04 čer 2012, 09:51

doufám že si rozumíme UHP2 :D . jen mi není jasné, proč, když to páruji tak telefony nabízí cca 100 vteřin viditelnosti ( u Nokie to nastavím na pořád). vše se spáruje a pak to spadne. dnes ozkouším pár typů HTC jak s androidem tak s Woknama. odpo budu moudřejší
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw

Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 09 čer 2012, 17:48

Tak od pondělka jede UHP přes Samsung Galaxy S III, tedy na Android 4.0 a všecko šlape jako hodinky..... 8-)

salám

Příspěvek od salám » 09 čer 2012, 17:59

U mě také! Po upgradu na 4.0 to jede a už to nepadá! 8-)

Odpovědět