Vectra - Astra?
Re: Vectra - Astra?
Jojo, velká pravda, jéééédině TUBOBENZÍN!!!
Ale žere jak tank Sranda
Ale žere jak tank Sranda
- Reklama
Jestli to bylo na mě, tak zatím průměr mám tak kolem 9,5. Dokážu to mimo město stáhnout na 8 - 8,5...corsaczek píše:Za kolik jezdis?
Vy se tady bavite o turbobenzinu, kdyz uz chcete vyssi spotrebu, tak je lepsi Corsa OPC
Opel Vectra C Caravan 1.9 cdti 88 kW Elegance `08
Werewolf: jj na tebe sem myslel. To neni zase tolik, +2 litry oproti 1.6ce s polovicnim vykonem.
Já se ti za nás tedy omluvuju za OTMiN píše:Vy se tady bavite o turbobenzinu, kdyz uz chcete vyssi spotrebu, tak je lepsi Corsa OPC
Takže aby to bylo k věci:
Co se parkování týče, tak jak jsme již uvedli, GTC, které může mít buď naftový nebo preferovaný turbobenzínový motor, jako mám např. já 147kW verze, která mě žere asi 9,5 a to když to moc nehoním, protože když si více hraju, není problém se dostat nad 10 litrů, a to už pak člověk platí za ten benzín, ač požitek z výkonu je více než božský, není to nic moc, přes zadní okýnko se prakticky nedá orientovat a bude to hodně o cviku, já se stále učím...
No, ono uz od pohledu to zadni okno vypada tak, ze pres nej pujde peknej prd videt. btw, koukal jsem na to tvoje gtc, jakej je to rok vyroby?
- jour
- Kontaktovat uživatele:
nazdar
pokial byvas a vela jazdis v meste, prechod na mensie auto je nutne ja by som ti odporucil ist do 5-dv. hatchback verzie. Tiez som mal 3-dverove auto a uz by som ho nechcel. A preco? Je pre mna neprakticke. Vzdy ked som chcel niekoho zobrat, tak som musel vystupit, sklapat sedadlo..
Ked si chces nieco hodit na zadne sedadlo, alebo ked pribudne dalsi pasazier, su tam tie zadne dvere.
Prechod z velkeho priestranneho caravanu do mensieho GTC so slabym vyhladom ti moze robit problemy. Aj s hatchbackom je problem odhadnut vzialenost, ale GTC ma zadne okno este mensie. Skus si do toho auta sadnut a uvidis ( alebo mozno neuvidis )
Volba motora je myslim ok, diesel ma dobru spotrebu a najma tah, ktory ti benzin pri predbiehani kompenzuje otackami. Tu na fore som cital aky diesel motor je najlepsi. Bol to tusim 1,9CDTi 8V. Neviem ci je to ten co mas a chces mat.
Ukazkovy link o com je rec, porozmyslaj
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/8380956
pokial byvas a vela jazdis v meste, prechod na mensie auto je nutne ja by som ti odporucil ist do 5-dv. hatchback verzie. Tiez som mal 3-dverove auto a uz by som ho nechcel. A preco? Je pre mna neprakticke. Vzdy ked som chcel niekoho zobrat, tak som musel vystupit, sklapat sedadlo..
Ked si chces nieco hodit na zadne sedadlo, alebo ked pribudne dalsi pasazier, su tam tie zadne dvere.
Prechod z velkeho priestranneho caravanu do mensieho GTC so slabym vyhladom ti moze robit problemy. Aj s hatchbackom je problem odhadnut vzialenost, ale GTC ma zadne okno este mensie. Skus si do toho auta sadnut a uvidis ( alebo mozno neuvidis )
Volba motora je myslim ok, diesel ma dobru spotrebu a najma tah, ktory ti benzin pri predbiehani kompenzuje otackami. Tu na fore som cital aky diesel motor je najlepsi. Bol to tusim 1,9CDTi 8V. Neviem ci je to ten co mas a chces mat.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
hmm, vypadá dobře..
Jourovy argumenty jsou pochopitelné. Zvaž, zda jezdíš převážně ve dvou, nebo ve více lidech. Pokud častěji jezdíš i jen ve třech, je HTB 5D lepší. I když to GTC bude mít lepší image..
Jourovy argumenty jsou pochopitelné. Zvaž, zda jezdíš převážně ve dvou, nebo ve více lidech. Pokud častěji jezdíš i jen ve třech, je HTB 5D lepší. I když to GTC bude mít lepší image..
jour píše:nazdar
Ahoj,
diky za rady, ale hatchback se mi moc nelibi. Chtel jsem neco sportovnejsiho. V hatchbacku jsem uz toho taky docela dost najezdil.
Mam jeste otazku.
Vi nekdo, jaky kola jsou skryty pod kodem QL7 17 dynamic? (kola )