Vyhřívání sedaček (návod)
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyhřívání sedaček (návod)
já zase naopak.... sáhnul bych po klimatizaci, přecejen se proti zimě ochráníš, ale vedro nevyženeš....a jízda v rozpáleným autě, no nic moc...
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
Ja bych bral to treti auto ktery by melo klimu i vyhrivani
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
To je ideální...
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Já takový vzal naštěstí . Je fakt, že sem zatim neviděl moc aut, který by měly vyhřívaný sedačky a neměly klimu, takže můžeme brát vyhřívání jako nadstandard k (automatický) kliměmilosh píše:Ja bych bral to treti auto ktery by melo klimu i vyhrivani
A abych byl trochu věcnej - jak moc vám hřeje část na okraji sedáku? Mě přijde že nic moc právě, nejvíc cejtím bederní část a zadek.
Astra H 2009 1.4 66kW Easytronic
Za jakou dobu se sedacka nahreje? Premyslim o montazi, protoze do prace to mame kousek, tak jestli to bude mit smysl. Diky. P.S. protoze to ma jen on/of tlacitko, tak predpokladam, ze se teplota neda regulovat, ze? Protoze jsem jel nedavno v OIII a byl tam pusten vyhrev na plno a nemohl jsem sedet, protoze to uz bylo fakt moooooc
Opel Astra H Caravan 1.7CDTi - 74kW, cerna metaliza
Je to celkem hned, do 30s cítíš teplo a pak už to hřeje naplno. Regulovat se to dá, má to 3 stupně. Dá se přežít i ten třetí, ale ten je fakt jen na roztopení. Normálně to nechávám na 2.
Astra H 2009 1.4 66kW Easytronic
jo já to nechávám roztopit na 3 stupeň a pak přepínám na první
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Používám to stejně, 3 a pak 1 a jen si chrochtám blahem, protože do práce jezdím z kopce a auto začne po příjezdu do práce sotva vlažit. Jsem rád, že jsem do toho ty prachy investoval. Auto stojí venku a dneska bylo 1,5°C
Panove, delate mi chute asi to tam taky dobastlim Moc veci uz mi tam neschazi do full vybavy, jde to ale jen na predni sedacky co? ti co sedi vzadu maj smulu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Si z toho vyhrejvani akorat spalite kule
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)