"Samozapínání" radia CD 30 MP3
Re: "Samozapínání" radia CD 30 MP3
Provedl jsem zasun CD a výsun. Samozapinání se za poslednich 24 hodin neprojevilo a vypadá to OK .
Děkuji Signum za dobrou radu
Děkuji Signum za dobrou radu
ASTRA H 1,6 16V
- Reklama
Niet za čo ,žiaľ to sú také zvláštne anomálie naších Oplov
Zafira B r.v. 2007 Z19DTH - 180PS
Vectra C r.v. 2002 Y22DTR ex.
Opel Signum Z19DTH , 6At r.v. 2007-Ex
Zafira r.v. 2006 110kW-Ex
Diagnostika + programovanie vozidiel Opel - GM MDI
Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect
Vectra C r.v. 2002 Y22DTR ex.
Opel Signum Z19DTH , 6At r.v. 2007-Ex
Zafira r.v. 2006 110kW-Ex
Diagnostika + programovanie vozidiel Opel - GM MDI
Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect
Ahojte...
Inak mal som podobny probleeeem s autoradiom CD30 MP3 zapinalo sa same, ale po vlozenyCD to zmizlo...az do minuleho tyzdna, kedy som prisiel ku autu a nic...vybita baterka...nabil som ju a znovu to iste...nakoniec som prisiel na to ze ked zavriem priehradku(odkladaci bok pri pelovom filtri) tak stale svieti svetlo...keby nedam von radio ani by som na to nedosiel...bol tam zly ten spinac, bolo troska zahriaty ten plast sa to uvolnilo ocerilo a kontakt uz nedrzal a tam staci cca 3 milimetre a spinac ja zapnuty a svieti...
to len tak mimochodom ze vzdy nemusi ist iba o radio aj ked je snim problem ani o staru baterku..
vela zdaru s astrami
Inak mal som podobny probleeeem s autoradiom CD30 MP3 zapinalo sa same, ale po vlozenyCD to zmizlo...az do minuleho tyzdna, kedy som prisiel ku autu a nic...vybita baterka...nabil som ju a znovu to iste...nakoniec som prisiel na to ze ked zavriem priehradku(odkladaci bok pri pelovom filtri) tak stale svieti svetlo...keby nedam von radio ani by som na to nedosiel...bol tam zly ten spinac, bolo troska zahriaty ten plast sa to uvolnilo ocerilo a kontakt uz nedrzal a tam staci cca 3 milimetre a spinac ja zapnuty a svieti...
to len tak mimochodom ze vzdy nemusi ist iba o radio aj ked je snim problem ani o staru baterku..
vela zdaru s astrami
OPEL ASTRA H 1.4 16V
cauko
mam taky isty problem, radio sa hocikedy zapne. mam sice dvd90 navi ale mozno je to podobne.
cca pred mesiacom sa stalo to ze jedneho dna auto nenastartovalo, okay, dobil som baterku ale po cca tyzdni znovu, v servise zistili ze je zly alternator. teraz pozeram fora a zistujem ze je to bezna zavada
takze po vymene alternatoru diagnostika neukozavala ziadnu inu chybu.
horsie je ze vcera som auto nenastartoval znovu, vybita baterka.
bol som dnes v inom servise spravili diagnostiku a ziadna zavada.
hovoril som im o radiu ale nato nemali ziadnu odpoved ani riesenie.
myslim si ze moja baterka sa casom {hlavne ked jazdim kratsie vzdialenosti} viac vybija ako nabija. vybija ju radio ktore sa hocikedy zapne.
radio sa hocikedy zapne aj pocas jazdy aj ked je auto vypnute a klucik je vytiahnuty zo spinacky.
dik za info
mam taky isty problem, radio sa hocikedy zapne. mam sice dvd90 navi ale mozno je to podobne.
cca pred mesiacom sa stalo to ze jedneho dna auto nenastartovalo, okay, dobil som baterku ale po cca tyzdni znovu, v servise zistili ze je zly alternator. teraz pozeram fora a zistujem ze je to bezna zavada
myslim si ze moja baterka sa casom {hlavne ked jazdim kratsie vzdialenosti} viac vybija ako nabija. vybija ju radio ktore sa hocikedy zapne.
radio sa hocikedy zapne aj pocas jazdy aj ked je auto vypnute a klucik je vytiahnuty zo spinacky.
dik za info
A MKJ máš? Mj. ukazuje nabití a průběh nabíjení baterie. Já díky němu zjistil, jak mi pomalu, ale jistě odchází altík. Projevovalo se to tak, že zpočátku nenabíjel při krátkých trasách, pak odešel úplně. Na vině byl špatný kabel - kdyby se nevyměnil, zničil by se i ten nový alťas.janci4 píše:cauko
dik za info
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
pomuze to jen na chvilku. je tam opravdu vadny snimač na zasunute CD. i kdyz tam je nebo neni CDčko muze se samo zapnout.. my to posílame opravovat někam do Prahy.
http://www.danceradio.cz:)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
-
- Kontaktovat uživatele:
asi sem, že: ww.autoradiaservis.eu - ověřený a spolehlivý servis na mechaniky CD70/DVD90Fritol píše:.. my to posílame opravovat někam do Prahy
dik za odpovede
pepas, dik aj za email diskusiu aj za ten link
chcem spravit to ze vyberiem radio a napajanie prerusim vypinacom, takze budem mat uplnu kontrolu nad tym ci je radio zapnute alebo vypnute.
ak sa problem s vybijanim nebude opakovat tak je to jasne. skusim najst nejaky dobry elektro servis tu v SK a pripadne skusim ten v prahe.
ak sa problem zopakuje tak na rade bude baterka.
PS: na vybratie radia nemam origos haciky, skusam tam zastrcit klince / hrebiky ale nedari sa, necchem tam nieco pokazit / zlomit / zahnut.
po zastrceni klincov / hrebikov by sa mala uvolnit poistka a potom tahat, ide to tazko alebo by to malo ist lahko?
pepas, dik aj za email diskusiu aj za ten link
chcem spravit to ze vyberiem radio a napajanie prerusim vypinacom, takze budem mat uplnu kontrolu nad tym ci je radio zapnute alebo vypnute.
ak sa problem s vybijanim nebude opakovat tak je to jasne. skusim najst nejaky dobry elektro servis tu v SK a pripadne skusim ten v prahe.
ak sa problem zopakuje tak na rade bude baterka.
PS: na vybratie radia nemam origos haciky, skusam tam zastrcit klince / hrebiky ale nedari sa, necchem tam nieco pokazit / zlomit / zahnut.
po zastrceni klincov / hrebikov by sa mala uvolnit poistka a potom tahat, ide to tazko alebo by to malo ist lahko?
s tema hrebikama to musi jit, ja to tak delal, ale dal jsem takovou velikost aby sly do diry presne, pak sem jsem je pro ti sobe zmackl jako, a potahl a radio venku........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
jo to nevím ja radio max vytahnu o posílaní se staraj jiny lidiPepaS píše:asi sem, že: ww.autoradiaservis.eu - ověřený a spolehlivý servis na mechaniky CD70/DVD90Fritol píše:.. my to posílame opravovat někam do Prahy
http://www.danceradio.cz:)