Výměna volantu
Re: Výměna volantu
Taky by mě zajímalo, zda lze výměnit obyč.volant za multfunkční, zda je tam zapotřebí ještě něco navíc.
- Reklama
- filipek013
Nazdar, kolko ta stal ten opc volant....???
Zafira 1,9 cdti, 88kW (chip 110kW), OPC line
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex
vymena je jednoducha delal jsem to sam podle navodu a prace tak na 10 - 15 min. a to nejsem nejak tech zdatnej. jinak baterku jsem odpojoval protoze pri sundavani erbegu jsem dost troubil. jinak pak musis propojit volant s BC tzn TECH 2 servis nebo nekdo kdo ho tady ma. V origo servise 300 az 500 kc.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Zajímalo by mě, jestli někdo máte tenhle volant? To je nějakej hybrid mezi OPC volantem a běžným volantem? Tvarově je asi stejnej jak OPC, jen nemá nahoře a dole hladkou kůži jak OPC ale tu s tou strukturou jako běžnej volant.
To je normální SPORT ne? Má ho myslím Werewolf
No fakt Ještě jsem ho nikde neviděl, proto jsem se ptal. Dík A je o tolik lepší, aby stál za výměnu?
šel bych do opc původně když jsem u Romana byl jsem chtěl taky koupit tento sport, ale když jsem si ho půjčil do ruky a pak mi dal na zkoušku OPC volant tak rozhodnutí bylo jasné kup OPC nebudeš litovat
Včem byl ten rozdíl? V tloušťce věnce nebo materiálu té úchopové části? No já zatím jen tak teoretizuju, ten volant je celkem ranec
http://www.rapturegraphicsolutions.net/ ... heel_2.jpg tohle má být VXR, ale žádnej rozdíl tam nevidím