Výměna antény
Výměna antény
Zdarte,
mám Astru H Caravan a rád bych vyměnil tu prutovou anténu za nějakou nízkou, která nebude vyčuhovat. Nejde mi o to, aby vypadala nějak skvěle, ale strašně mě prudí ji pořád sundávat vy myčce. Rádio neposlouchám, takže zhoršený příjem mi nevadí.
Existuje nějaké rozumné řešení? Nechce se mi ten konektor nechávat odkrytý.
Díky za každou radu.
mám Astru H Caravan a rád bych vyměnil tu prutovou anténu za nějakou nízkou, která nebude vyčuhovat. Nejde mi o to, aby vypadala nějak skvěle, ale strašně mě prudí ji pořád sundávat vy myčce. Rádio neposlouchám, takže zhoršený příjem mi nevadí.
Existuje nějaké rozumné řešení? Nechce se mi ten konektor nechávat odkrytý.
Díky za každou radu.
- Reklama
Re: Výměna antény
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
A jak se to na ten čudl, který zůstane po odšroubování prutovky, nasazuje?
To musíš demontovať celé nielen prút.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
čudl nech klidně odkrytý, je tam jenom závit a voda tam nenateče, furt lepší než takovejdle tuzing, nemluvě o tom že čalounění stropu musí dolu a to pokud dělá nezkušenej člověk tak ho akorát zku*ví
opraven vulgarismus, Mike.S
opraven vulgarismus, Mike.S
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta ma naprostou pravdu
No jestli je operace složitější než "odšroubovat anténu -> našroubovat záslepku" tak do toho samozřejmě nejdu. To si raději počkám až si anténku jednou po myčce zapomenu nasadit a bude pokoj
zdravim ,predem omluva jestli to tu nekde je ,ja nenasel,demontoval jsem patku anteny /chci ji vymenit/ pod tapecem strechy jsem rozpojil ten modrej konektor ale co to je za konektor ?oplacky special.....v shopech jsem nasel jen jednu redukci oplackou a to na stranu od anteny,ale ja bych potreboval redukci prave na tu druhou stranu abych si mohl pripojit jinou novou patku,ale ty maji vetsinou koncovku RAKU co shopy nabizej ,muze nekdo poradit reseni nebo dat tip kde sehnat na netu?.........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Ahoj.
Neví někdo jak velká je origo díra ve střeše na antému? Tj. jaký má průměr?
Dá se tam nějak nepracně došáhnout pod stropnici bez masivnější demontáže?
Jaký je tam konektor? Prý nějaký nestandard Opel? Začíná se mě honit hlavou výměna antény.
EDIT: Předpokládám, že je tam DIN stejně jako na straně u radia? Na straně pigtailu u antény je samec DIN?
Díky.
Neví někdo jak velká je origo díra ve střeše na antému? Tj. jaký má průměr?
Dá se tam nějak nepracně došáhnout pod stropnici bez masivnější demontáže?
Jaký je tam konektor? Prý nějaký nestandard Opel? Začíná se mě honit hlavou výměna antény.
EDIT: Předpokládám, že je tam DIN stejně jako na straně u radia? Na straně pigtailu u antény je samec DIN?
Díky.
Naposledy upravil(a) x-father dne 19 lis 2014, 10:02, celkem upraveno 1 x.