nereagujem na inzerat, len tak vseobecne:
88kW a 8V je top volba pre astru. vykon plne postacuje v porovnani so 110kW 16V to nie je az taky rozdiel (samozrejme je to poznat, no nic markantne)... takze ak budes jazdit normalne, ani nevyuzijes potencial 88 kW, nie to este 110 kW. kamarat ma 88 kW = porovnavacky s mojou boli ozaj dost detailne
Z mojej skusenosti - ja mam 110 kW, 2007 ale este bez DPF, kde su uz modifikovane klapky, momentalny stav 197 000km. v januari som akurat musel menit zotrvak ktory odisiel, vymenena bola samozrejme aj komplet spojka. Klapky zatial drzia, podvozok IDS+ = velka spokojnost, tlmice zatial frcia bez problemov, cca pred 1,5 rokom sa mi vyskytol problem s riadiacou jednotkou k IDS+ a bolo ju treba menit. spotreba v zime 5,5 l pri pokojnej jazde.
to je tak vsetko, ak neratam standarne opotrebovavajuce sa suciastky - tycky stabilizatora, capy, silentbloky, rozvody.
zatial max spokojnost s astrou a 110 kW, avsak keby kupujem este raz, tak by som isiel radsej do 88 kW 8V bez DPF - nizsie servisne naklady do buducna, spotreba tiez o malo nizsia - da sa jazdit do 5l pri pokojnej jazde...
vela stastia pri vybere
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)