Pokec o čemkoliv a OT
Re: Pokec o čemkoliv a OT
Já kouknul z okna a hnus velebnosti,už se na to můžu vy..at.chtěl jsem v neděli pžezouvat,ale asi ještě počkám.Ať jde ta zima už do řiti
- Reklama
Ja se prave objednal na stredu na prezuti, ale gecko zimni jeste necham pro jistotu, kola budou pripraveny na nasledujici vikend
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- syncek5
No včera som zrovna počul, že ak to tento rok jul a august nepokazia, bude krásna zima.... teda ako celý rok
Astra H Station Wagon 1.9 CDTI (Z19DTJ 88kW) 2005 Blueberry Gloria
Cerny humor, ale z ne moc k smichu, kazdopadne na gecku mame uz celkem ko letni gumy taky bych usetril za novy kdyz necham zimaky cely rok
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
neskusal to niekto ci to funguje aj na nasich autach?
http://auto.sme.sk/c/6749981/vykradaci- ... dicov.html
http://auto.sme.sk/c/6749981/vykradaci- ... dicov.html
no jo lidi jsou nepoučitelní otočí se a myslí si že auto zamknuli pokaždé když jdu od auta zkontroluju jestli je zamčený
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Astra H má krom nechutně humpoláckého hlasitého zvuku dovření dveří i nechutně hlasité cvakající zámky. Toto se v Oplu opravdu nepovedlo.
Ale díky tomu je celkem nemožné nevšimnout si, že se nezamklo.
- destroyer_svk
To je pravda,je to ine a pocut rozdiel napr. s Octaviou alebo inym autom,ale zasa aspon vies ze mam(e) kus auta.x-father píše:Astra H má krom nechutně humpoláckého hlasitého zvuku dovření dveří i nechutně hlasité cvakající zámky. Toto se v Oplu opravdu nepovedlo.
Podobne je to aj na Mercedese G ked zavres/buchnes dverami a tam to nikomu nevadi.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Prosím místní odborníky o radu. Chci koupit manželce nějaký slušný tablet s androidem. Samsungy jsou super, ale i dost drahý a slyšel jsem že i mezi levnějšími značkami se dají najít slušné kousky. Poradíte mi někdo ?