Aster Háčik
Re: Aster Háčik
Samozrejme, že bolo treba riadne vyumývať a napastovať aj zovňajšok. Šli sme s Háčikom na stretávku OC-čka
ASTRA H 1,6 16V twinport 2005
- Reklama
Nasledovali zasa nejaké opravy. Toto asi hodne z vás pozná. Zlomená klapka vnútornej cirkulácie. Musím sa znova na to pozrieť, zasa sa ozýva nejaký motorček.
Keďže som mal zhodený predok, tak Háčik dostal nové rozprašovače insignia a vymenený peľový filter. Takýto som tam našiel ASTRA H 1,6 16V twinport 2005
Takto som vyriešil kábel od Irenky. Irenka je navigácia, Garminka, ktorá mi pindá do šoférovania. Zo zapaľovača cez vypínač je ťahaná elektrika do novej zásuvky, v ktorej mám nastálo pichnutý kábel. Nič nezavadzia, všetko je schované, stačí len vytiahnuť káblik z vetráka, kde je skrytý, keď je Irka doma, napichnúť a zapnúť vypínač.
Suuuper. Paci sami najma ta vychytavka stym napajnim na navigaciu ja sa stym uz dlhsie pohravam len som nejako este nemal nato cas. Tak prajem vela stastny kilakov bez nehod a poruuch
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
tak vela statsnych km a vela zabavy.
Ďakujem páni
Tak budem pokračovať. Imitácia dreva sa mi nepáčila, tak prišla na rad karbónová fólia. Až na pár malých detailov som spokojný.
Tak budem pokračovať. Imitácia dreva sa mi nepáčila, tak prišla na rad karbónová fólia. Až na pár malých detailov som spokojný.
Zrkadlo bolo od kúpenia poškodené a zohnať spodný diel bol problém a vrchné boli poškodené obidva, tak som sa pustil do opravy.
Celkově moc pěkná práce, jak jsi odstranil ty škrábance u kliky dveří (jaká pasta)? Přeji hodně spokojených kilometrů
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993