posilovač - skoro nefunkční
posilovač - skoro nefunkční
ahoj,
dnes jsem přijel z delší cesty a při parkování jsem ucítil , že posilovač dost vynechává popř. je nutno více zabrat, ale zase hned KO , dost hučí jako píst , v max. poloze má tendenci se vracet ...skokově ....neřešil někdo ??
výpis chyb pomocí brzda + plyn ...nic nezobrazeno
nevim jestli souvislost na dálnici jsem delši dobu slyšel pískot ( chvílemi hodně nepříjemný na uši ) z motorové časti , po cca 10 min samo přestalo .....předtím nikdy
zítra dopo se podívám na nádobku serva , ale nevím nevím
dnes jsem přijel z delší cesty a při parkování jsem ucítil , že posilovač dost vynechává popř. je nutno více zabrat, ale zase hned KO , dost hučí jako píst , v max. poloze má tendenci se vracet ...skokově ....neřešil někdo ??
výpis chyb pomocí brzda + plyn ...nic nezobrazeno
nevim jestli souvislost na dálnici jsem delši dobu slyšel pískot ( chvílemi hodně nepříjemný na uši ) z motorové časti , po cca 10 min samo přestalo .....předtím nikdy
zítra dopo se podívám na nádobku serva , ale nevím nevím
Opel Zafira B sport , 1,7 CDTI , A17DTR , 92 kw , 2008
- Reklama
Re: posilovač - skoro nefunkční
Viděl bych to na chybějící olej v servu, ale jak říkáš, podíváš se a uvidíš. Posilovač je elektrohydraulický, takže jeho vynechávání může způsobit i nedostatčný napětí (vadný alternátor, baterie), ale to by Ti vypsalo chyby. Když nejsou, asi olej.
dle servisu ...vadné servo ...cena šílená , nemá někdo
Tak to je mazec
Kontaktuj RomanaK z Brna, neprohloupíš
Kontaktuj RomanaK z Brna, neprohloupíš
jj uz jsem rozhodil site , nezda se mi to , ale asi to tak bude no .....
S tym vracanim sa skokovo to mam aj ja. Neviem ci to bola nahoda, alebo som si uz viac zvykol
neviem ale po odpojeni baterie na dlhsiu dobu je to lepsie.
neviem ale po odpojeni baterie na dlhsiu dobu je to lepsie.
Opel Astra H
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
http://www.pmnd.wbs.cz/SERVO_RIZENI-Opel.html
My jsme objednávali tady. Cena 7500,- za repasovaný s tím, že pošleš svoje starý. Nový nesehnatelný a když jo tak za pořádný prachy. Zatím všechno šlape v pořádku. Nejdřív teda poslali špatnej typ, ale po tel. domluvě jsem zaslali zpět a potom nám poslali správný.
My jsme objednávali tady. Cena 7500,- za repasovaný s tím, že pošleš svoje starý. Nový nesehnatelný a když jo tak za pořádný prachy. Zatím všechno šlape v pořádku. Nejdřív teda poslali špatnej typ, ale po tel. domluvě jsem zaslali zpět a potom nám poslali správný.
Zafira B 2009 1.7 CDTi, 92 kW
čeradlá v cene 6000 až 8000,-Kč. najdeš aj na www.aukro.cz
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,