Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- BikerMarius
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
radoš auta jsou od toho viz pikčr
- Reklama
Včera v předstihu jsem nechal vyměnit 2 steřelé letní gumy za ty Bridgestony od Otona, nová guma na rezervě + objednány nový přední stěrače ( neorigo ) - doufám že rok vydrží.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Marius: Však to mám v podpisu..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak vás kamarádi pobavím - závada odstraněnapueblo píše:Tak se mi zřejmě vyskytla první závada. Naštěstí nic fatálního, ale jsem naštvanej hlavně sám na sebe. Proč? Pravděpodobně se mi odporoučel druhý snímač zprava u zadního PAS . Když jsem byl u Romana varoval mě, že je to tam špatně řešený, že se tam drží bordel a v zimě led, prostě to chce občas rozebrat a vyčistit. Říkal jsem si, že to udělám a nakonec jsem si nenašel čas
Teď mi trvale ukazuje vzdálenost 20cm. Na CIDu, resp. na obrazovce MKJ mi to neukazuje trojúhelníček s vykřičníkem, takže nejde o úplné selhání, snímač evidentně komunikuje, ale kecá
Jak se oteplí, jdu na to, zatím poslouchám píííííííííííííííííííííííííííp a koukám na ostatní vzdálenosti.
Lehl jsme pod auto a všechno čistý, nikde žádný usazeniny, dráty OK. Přesto jsem všechny snímače vyndal a zkontroloval konektory. V žádném nebyl bordel ani voda. Dal jsem to všechno zpátky a stav se nezměnil, pořád druhý snímač zprava píííííííp.
A jak stojím za autem a koukám, přemejšlím co s tím, jestli opravdu objednat novej snímač, trkla mě do očí křivě nasazená krytka na kouli tažnýho. To nééé, to je blbost, říkal jsem si, ale pro zajímavost jsem ji narovnal a ejhle, PAS nepípal Pro jistotu jsem ji nasadil křivě na druhou stranu a ano, začal pípat druhej snímač zleva Závěr je tedy ten, že jsem se naučil rozborku a sborku zadních čidel a krytku, klobouček na tažným jsem narovnal a všechno funguje
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Takže max.spokojenost Pavle,to je dobře,navíc ve Tvým případě není ani co dodat ke srovnání spotřeby
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Dneska som menil so švagrom brzdy predok zadok komplet aj s kotúčmi a lanovodmi.
Narazili sme na problém že piest na zadnéj brzde sa musí zatláčať a ešte točit a na to je prípravok ktorý sme samozrejme nemali. Staré zadné platničky na nové kotúče sme nechceli dávať naspäť tak sme nemali inú možnosť ako vyrobit prípravok a podarilo sa. Prípravok funkciu splnil nadmieru.
PRÍPRAVOK MADE IN ČO DVOR DAL
Narazili sme na problém že piest na zadnéj brzde sa musí zatláčať a ešte točit a na to je prípravok ktorý sme samozrejme nemali. Staré zadné platničky na nové kotúče sme nechceli dávať naspäť tak sme nemali inú možnosť ako vyrobit prípravok a podarilo sa. Prípravok funkciu splnil nadmieru.
PRÍPRAVOK MADE IN ČO DVOR DAL
OPEL Astra-H Caravan 1.9CDTI 88kw 16V sport
Dneska cestou ze Zitavy sem proste musel v tom mrazu zastavit a vomrknout to. Pro zenskou do mesta a tak na ty couracky kolem super V bazaci meli pekny Zafiry, ale uz ne za tak pekny ceny
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- BikerMarius
Taky jsem dopadl podobně jen jsem šroubem zatlačoval a klíčem na povolování kotouče na flexi otáčel pístkemFilipe píše:Dneska som menil so švagrom brzdy predok zadok komplet aj s kotúčmi a lanovodmi.
Narazili sme na problém že piest na zadnéj brzde sa musí zatláčať a ešte točit a na to je prípravok ktorý sme samozrejme nemali....
BTW: Nevím jestli se to tu řešilo ale zadní brzdy na astry / zafiry se vyrábí v Jablonci n/N
Zadné brzdy nás poriadne zdržali ale zas máme raritu ktorú len tak niekto nemá
OPEL Astra-H Caravan 1.9CDTI 88kw 16V sport