Opel Astra H 2.0 T Sport - Solik
Re: Opel Astra H 2.0 T Sport - Solik
To je fakt. Chtělo by to oko v každém článku
- Reklama
O víkendu jsem se vrhnul na vyměnu kostí stabilizátoru. Kost na levé straně měla dokonce už jednu prachovku prasklou a začala docela mlátit. Koupil jsem kosti od Meyle, tak snad to chvilku vydrží. Montáž byla díky návodu z fóra docela v pohodě. Sice mi to trvalo asi dvě hodinky práce, ale už zase nikde nic nemlátí
po kolkych km si to menil?
Na starých bylo najeto asi 65000 km. Takže takový průměr.
len tolko?
To jsou ty slavné české silnice a dálnice, teda spíš dírnice
Ale problém byl asi i tím, že na levé straně praskla gumová prachovka. Jak se dostane dovnitř kloubu špína z cesty, tak rychle odejde. Na pravé straně, kde byly prachovky v pořádku to nebouchalo. Vyměnil jsem je ale na obou stranách.
Ale problém byl asi i tím, že na levé straně praskla gumová prachovka. Jak se dostane dovnitř kloubu špína z cesty, tak rychle odejde. Na pravé straně, kde byly prachovky v pořádku to nebouchalo. Vyměnil jsem je ale na obou stranách.
tak to potom ano, ked sa tam dostane prach tak to hned odchadza
O víkendu jsem se konečně dostal k provedení jarní očisty Astřiště. Od děcek to už bylo vzadu jak v chlívku. Umyto zvenku, uklizeno zevnitř, nahozeny letní kolečka. A že bylo tak pěkně, udělal jsem aspoň dvě fotky mobilem
krasna
taky na me tady apelovali.. co tak striknout predni, bocni a zadni listy do barvy auta? prida to autu tak 356 let taky sem neveril ale je to tak!
taky na me tady apelovali.. co tak striknout predni, bocni a zadni listy do barvy auta? prida to autu tak 356 let taky sem neveril ale je to tak!
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Tož děkujem za pochvalu
Lakované lišty by asi byly elegantnější, ale měnit se to nebude, už jsem na černé zvyklý.
Lakované lišty by asi byly elegantnější, ale měnit se to nebude, už jsem na černé zvyklý.