výměna tlumičů
výměna tlumičů
Zdravím, mám na Astře tlumiče CDC, zajímalo by mě co by se stalo kdybych je vyměnil za normální a zda je to vůbec technicky možné. Kupovat nové CDCčka je dosti nákladné, lze to nějak obejít? Díky za info
Opel Astra Caravan 1,9 CDTi 16V 110 Kw Cosmo IDS+
- Reklama
Re: výměna tlumičů
1 proc je menit????? tecou, nefungujou a nebo tak něco????
2 mělo by to jit, odprogramovat cdc z variabilni konfigurace aby to neházelo chybu ids na palubce, otázka směr RomanK ten ti zodpovi na 100% zda to jde a co by to obnášelo..
jinak když porovnam nase dve auta jedno ids druhé normalni podvozek tak auto s ids ma 180 tis km a vse je jak nove nikde nic netece, nerosi a moje ma 163 tis a uz se menily zadni tlumice vytekle oba......cca ve 120 tis....
2 mělo by to jit, odprogramovat cdc z variabilni konfigurace aby to neházelo chybu ids na palubce, otázka směr RomanK ten ti zodpovi na 100% zda to jde a co by to obnášelo..
jinak když porovnam nase dve auta jedno ids druhé normalni podvozek tak auto s ids ma 180 tis km a vse je jak nove nikde nic netece, nerosi a moje ma 163 tis a uz se menily zadni tlumice vytekle oba......cca ve 120 tis....
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
Přesně tak, tečou a funkce už taký není dobrá.... najeto mám 155tkm. Řešit to budu muset, ale nevím jak a hlavně kde
- vojtavojta
Z Vysociny do Brna,Za RomanemK,neni dlouha cesta a mas 100% jistotu
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Asi to tak stejně dopadne, už jsem mu psal
- vojtavojta
A slyšel sem, že bude mít poradenství na placené lince 60kč/min. Takže jenom objednávky budou bezplatný
Teď má Roman dovču, volejte až příští týden. Dneska jsem volal kvůli dalšímu klíči a jeho kluci s dílny mi tohle řekli