Pokec o čemkoliv a OT
Re: Pokec o čemkoliv a OT
Zdar klucí mám takový měnší problém dneska jsem přišel k auto a na displeji se mi ukázalo že mi praskla parkovačka..to by zas takovej problém nebyl jí vyměnit ale jelikož jsem nepřišel na to jak tak se ptám..je potřeba sundat celé světlo kvůli výměně parkovačky nebo se tam dostanu i z podběhu kola. Předem děkuji za odpovědi a případné rady
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- Reklama
- BikerMarius
Nedávno jsem měnil potkávačky a myslím že parkovačky přes podběh a parkovačky jsou tam taky. V tomhle počasí je to špinavá práce
to je kord když jsem dneska viděl ten podběh tak jsem si to rychle rozmyslel no uvidíme až se udělá lepší počasí
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Kulisku nevím jaký tam máš světla, ale u obyč H7/H1 světel je parkovačka na parabole dálkových - přístup z motorovýho prostoru. Sundáš gumovou krytku a parkovačku vytáhneš z paraboly. Doporučuji vzít si zrcátko. Xenon nemám, ale tam by to mělo být z podběhu. Snad jsem to nespletl.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
já mám obyč..no pokud to půjde z motorového prostoru tak to udělám z podběhu se mi do toho nechce v tomhle počasí
parkovacky u Hacka urcite z motoroveho prostoru, jsou jak psal Hazmec, na parabole dalkovych, vymena to neni tezka, sundas gumovou zaslepku a vytahnes, vymenis a pak zandas na puvodni misto, nezapomen dat zpet tu gumovou zaslepku, je to piplacka, a je tam docela malo mistra pro ruky, priprav se na odreninky .. ze sem se neco navymenoval, kdyz sem zkousel menit ledky misto zarovek...
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
tak ona ta potvora byla jenom vypadnutá (asi od děr které se člověk občas nevyhne ) ale je fakt..přístup jak k penězům
Evropské firmy by měly dávat práci Evropanům, ne rejžožroutům
Rejzozrouti davaj zase praci nasim lidem, pan S by mohl povypravet . A nepripada me to jako logicky krok, vuci zavirani tovarny v Bochumi. A jestli to budou delat v Polsku, Madarsku nebo nedej boze v Turecku, ktere nekteri s radosti povazuji za Evropu, tak ta kvalita pujde Rapidne dolu....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006