Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
Re: Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
Přesně tak, kvalitní benál auto pozná. Já mám nejlepší zkušenosti s OMV, auto mi přišlo živější než se Shellkou. A oproti třeba LukOilu žralo míň.
- Reklama
Cece Pueblo super spotreba! Na to v jakych podminkach se jelo snad ani neni co resit Uz se tesim az to testnes v lete. To bude jeste zajimavejsi
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
no teda, jak se dívám na Puebla tak nechápu... no to mi neříkejte, že to mé nové autí může být tak katastrofálně zajeté, aby to tak žralo, to by byl konec...
mám krátké Háčko jak psal Stan... 103kW, takže stejný motor jak Pueblo... a ještě k tomu jen ve dvou skoro bez zavazadel a téměř 90% dálnice, ve městě tak 1-2 stání na světlech...
tak co to znamená nemůže být třeba něco ucpané, špatně nastavené, atd? no stejně se mám stavovat na poprodejní prohlídku k Romanovi
mám krátké Háčko jak psal Stan... 103kW, takže stejný motor jak Pueblo... a ještě k tomu jen ve dvou skoro bez zavazadel a téměř 90% dálnice, ve městě tak 1-2 stání na světlech...
tak co to znamená nemůže být třeba něco ucpané, špatně nastavené, atd? no stejně se mám stavovat na poprodejní prohlídku k Romanovi
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Co termostat, mas ho v poradku?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Thome a když jsi nuloval PP, neměl jsi po vynulování déle nastartovaný motor bez vyjetí? Třeba jsi něco prohlížel na motoru, kontroloval menu PP, nebo někomu ukazoval, zkoušel klimu apod. Potom se Ti mohl zvednout průměr, aniž by jsi si to uvědomil. Nebo zda jsi neměl těžkou nohu při rozjezdech. Podívej se schválně na okamžitou spotřebu při rozjezdu, když tomu trochu víc přidáš a nestačíš se divit
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Thome, já bych se nějak moc neznepokojoval. Při jízdě po dálnici (delší trasy) vyznávám tzv. Skandinávský styl (110 -120 km/h) a to si pak libuju jakou mám pěknou spotřebu -cca 6,5 litru. No a pak vjedu do města a ten průměr stoupá tak rychle, že je to neskutečný. Myslím, že až do toho zamícháš ještě okresky, půjde ten tvůj průměr o litr dolů. Taky máš možná (a nechci ti nijak sahat do svědomí ) se silnějším autem trochu těžší nohu, ne?
nene, nastartoval jsem, vynuloval a vyrazil.... navíc podle PP má neutrál spotřebu cca 1,0-1,2l/h takže to by to nijak nezvedlo na takové trase....
ad Skandinávský styl...
tak to jsem byl asi naivní, když jsem myslel, že na tom budu oproti felicii lépe... tím myslím, že vyšší rychlosti bude jak motor, tak hlavně delší zpřevodování zvládat mnohem lépe a tak budu mít rozumnou spotřebu i při limitu 130km/h......
s felicií jsem jezdil na dálnici 110-120km/h a spotřebu jsem měl těch 6,5 a to na delší trase (cca 700km) i včetně několika městských popojížděk... ale proto jsem si nekoupil astru abych se dále plazil....
s autem se samozřejmě ještě sžívám, ale tuhle trasu jsem jel schválně jemně na spotřebu, ať vidím jestli aspoň na dálnici to bude ok, když ve městě mám ZATÍM 9-10l/100 (přiznávám, že při těch 10ti byla trošku těžší noha ale i tak...)
je hloupost srovnávat úplně jiná auta a motory, ale oproti tomu jak mě spolubydlící básní o spotřebě na delších trasách s jeho silnějším autem (A3 2,0l benzín), tak mě zbývá jen se děsit účtu...
ad Skandinávský styl...
tak to jsem byl asi naivní, když jsem myslel, že na tom budu oproti felicii lépe... tím myslím, že vyšší rychlosti bude jak motor, tak hlavně delší zpřevodování zvládat mnohem lépe a tak budu mít rozumnou spotřebu i při limitu 130km/h......
s felicií jsem jezdil na dálnici 110-120km/h a spotřebu jsem měl těch 6,5 a to na delší trase (cca 700km) i včetně několika městských popojížděk... ale proto jsem si nekoupil astru abych se dále plazil....
s autem se samozřejmě ještě sžívám, ale tuhle trasu jsem jel schválně jemně na spotřebu, ať vidím jestli aspoň na dálnici to bude ok, když ve městě mám ZATÍM 9-10l/100 (přiznávám, že při těch 10ti byla trošku těžší noha ale i tak...)
je hloupost srovnávat úplně jiná auta a motory, ale oproti tomu jak mě spolubydlící básní o spotřebě na delších trasách s jeho silnějším autem (A3 2,0l benzín), tak mě zbývá jen se děsit účtu...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
ono srovnávat feliicii a astru je nemožný astra je těžší auto oproti feldě. A srovnávat audi a astru taky já bohužel svůj PP vyfotit nemůžu protože mi to počítá spotřebu benzínu na trasách 2 km a pak se mi to přepne na LPG,ale i tak jsem u spotřeby benzínu v tomhle počasí kolem 8-9 litrů a to nemám těžkou nohu. Ale jak se říká až se s ní vžiješ tak to bude něco jiného
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Už jsi po koupi vyměnil filtry, olej a další ptákoviny? Mohlo by to mít souvislost. Spotřeba je vysoká, musí jít dolů