Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
dnes ve Zline, presne na Mokré, projela Astrulka v HTB, modra metla, s cernyma lesklyma poklicema, predni maska bez znaku, kterou mam ja, zadek bez znaku, kdo to byl? takoveho tady asi nemame.. hned sem si vzpomnel na Vojtuvojtu
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Reklama
Včera odpoledne u Luk nad Jihlavou směrem na Velký Beranov na vysočině odstavená bílá Zafira B, nějaký nejmenovaný kolega z fora z vysočiny měnil žárovku H7 ve světlometu. Chtěl jsem mu pomoct, ale ani po 5 minutách snažení se mi to nepodařilo zacvaknout. Snad se tam s tím netrápí doteď. Zajímavý, když jsem měnil žárovky na své astře, takový voprus to nebyl.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Jo je to porod to tam dávat po tmě bych se na to uplně vykašlal, to jsem to měnil že jsem zrovna přezvouval kola.
Jinak vídam dost zafir poslední dobou v Berouně, jedna stavá přes den s pražskou SPZ u bývalého pivovaru / nyní vilová čtvrť nábřezí, je to černá zafira s panoramou před faceliftem, nikoho jsem ale u ní nikdy nezastihl.
Jinak vídam dost zafir poslední dobou v Berouně, jedna stavá přes den s pražskou SPZ u bývalého pivovaru / nyní vilová čtvrť nábřezí, je to černá zafira s panoramou před faceliftem, nikoho jsem ale u ní nikdy nezastihl.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- destroyer_svk
Dnes okolo obeda na jednej krizovatke v Trnave.Viem ze to nebol nikto z fora,ale zaujimava situacia,prva na krizovatke Zafira B a potom cierne GTC,stihol som si vsimnut ze malo xenony a pekne kolesa.No v prvom rade soferovala ho na prvy pohlad pekna zienka.Aj to na stvorprudovke roztiahla tak na 80 kmh (bol tam na stlpe radar a ukazalo jej to 77 kmh)
No potom odbocila vlavo (chytila este zelenu) a ja som pokracoval rovno,tak som ju len akurat minal na najblizsej krizovatke.
No potom odbocila vlavo (chytila este zelenu) a ja som pokracoval rovno,tak som ju len akurat minal na najblizsej krizovatke.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
nedy666
pokud to ma xeony a zacina 1AR tak to je jedna z naseho vozoveho parku....
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
Já potkal přímo u práce na Čechyňské tzv. bílou turbínu uživatele power2 pěkná mašina
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
aha, tak dej vedet az tam budes muzem se setkat, pokud chces v te ulici obcas stavam mam tam sestrenici a babicku.falconik píše:nedy666
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Jojo, v Brně se pohybuju často
nedy666
povoz polovicky, dela tam v te skolce pred kterou to auto stava....ale obcas vyzvedavam malou v Beroune na tancovani/skolce takze mozna nekdy
povoz polovicky, dela tam v te skolce pred kterou to auto stava....ale obcas vyzvedavam malou v Beroune na tancovani/skolce takze mozna nekdy
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
Projížděl někdo včera v Berouně Puchmajerovou ulicí?? Astra H, kombajn, bílá nebo stříbrná barva (měl jsem to proti sluníčku)...
Křižovatka do "T", myl jsem za vratama mašinu
Křižovatka do "T", myl jsem za vratama mašinu
Astra Classic III, 5-dv. 1,6 / 85kW - A16XER (08/2012)