NÁVOD: Oprava/výměna kabelového svazku dveří

Návody ze všech sekcí na jednom místě
Odpovědět
smileboy
Kontaktovat uživatele:

Re: Kabelove svazky zadnich dveri, signalizace otevreni

Příspěvek od smileboy » 03 led 2013, 09:04

Ahoj, vyřešil jsi to nějak? Já mám totiž tentýž problém. Ještě jsem teda neotevřel ty kabelové svazky, nicméně centrál funguje, repro hraje, jediné, co mi nejde, je signalizace otevřených dveří a zároveň aktivace vnitřního ostvětlení od otevřených zadních levých dveří. O víkendu se mrknu na ty kabelové svazky, ale kdyby to nebylo tim, tak abych veděl, na co se ještě mrknout. Díky
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!

Reklama

swabel
Kontaktovat uživatele:

Re: Kabelove svazky zadnich dveri, signalizace otevreni

Příspěvek od swabel » 03 led 2013, 09:36

Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK

ladik99

Re: NÁVOD::oprava nefunkčního centrálního zamykání

Příspěvek od ladik99 » 06 led 2013, 15:08

Tak se taky hlásím do klubu nefunkční signalizace otevřených dveří,samo že levé zadní :roll: .
Teď jsem se na to byl podívat a co by jste řekli,měl jsem ho tam,zlomenej kabel.Sranda byla,že jak jsem ho opravoval,tak jsem za něj zatáhl a zjistil jsem,že je zlomenej ještě jednou o kousek dál,protože půlka svazku mi zůstala v ruce.Tak jsem musel nastavovat,protože už byl moc krátký.Divný je,že ostatní byly v pohodě nebo aspoň tak vypadaly.
Jsem zvědavej co to vydrží nebo kdy se zlomí nějakej jinej.

Jinak díky za návod určitě pomohl 8-) .
Astra H Z16XEP

luptos

Příspěvek od luptos » 06 led 2013, 21:54

Chalani dneska som mal tu cest spajat 6 kusov prerusenych kablov. Asi pre istotu ceknem aj druhu stranu popripade objednam reapir kit ale pri cene 58 é za stranu sa asi vydam na vrakovisko pozriet padlych kamosov mojej zafiry...
Opel Zafira B - 1,9 CDTI 88kW r.v. 2008

luptos

Příspěvek od luptos » 06 led 2013, 22:06

Este jedna vec - existuje navod ako vycvakat resp. vybrat kable z konektora tak aby som konektor neporusil (nieco v nom ulomil a pod?)
Opel Zafira B - 1,9 CDTI 88kW r.v. 2008

swabel
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: Oprava/výměna kabelového svazku dveří

Příspěvek od swabel » 27 úno 2013, 12:37

Opravne sady kabloveho zvazku k zadnym dveram (s gumenou priechodkou alebo bez) je dostat aj u mna.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK

Kesi

Příspěvek od Kesi » 01 bře 2013, 21:23

luptos píše:Este jedna vec - existuje navod ako vycvakat resp. vybrat kable z konektora tak aby som konektor neporusil (nieco v nom ulomil a pod?)
Dokonca sú na to prípravky ;)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan

smileboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smileboy » 16 bře 2013, 11:46

Tak ja tam mam taky jeden ucvaklej, ale přes tu dementní gumu se tam nedostanu. Nedostanu se ani k ty druhý půlce drátu. Mâte nějakej tip, ja to udělat bez porušení tý gumy?
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!

Radoš92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš92 » 16 bře 2013, 12:44

Odčalounit b sloupek + potřebnou část spodní nástupové hrany, povytáhnout svazek uvnitř směrem ven, odpojit ze dveří, odsunout gumu, nebo rovnou v podlaze ustřihnout a nahradit. Tomu se asi nevyhneš. nebo jen šikovně tu gumu odsunout a zapájet. Já to raději ucvaknul všechno a nahradil komplet.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER

Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE

Q-čko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Q-čko » 16 bře 2013, 12:46

smileboy píše:Tak ja tam mam taky jeden ucvaklej, ale přes tu dementní gumu se tam nedostanu. Nedostanu se ani k ty druhý půlce drátu. Mâte nějakej tip, ja to udělat bez porušení tý gumy?

Da sa to vtiahnut do vnutra aj z celym konektorom ale musis odstranit vnutorny plast, co vedie od podlahy vodica po podlahu do zadu za sofera je to piplacka ale dasato v pohode potom lepsie po pajkovat ;)

A da sa aj konektor odpojit od pinov len to je piplacka tiez 8-)

Ja som to tak robil kvoli tej gume mito neslo dat dole to tam bolo dokrutene jak das :shock:

Hadam to nejako pomohlo
Přílohy
Uprava.jpg
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip

Odpovědět