NÁVOD: Oprava/výměna kabelového svazku dveří
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kabelove svazky zadnich dveri, signalizace otevreni
Ahoj, vyřešil jsi to nějak? Já mám totiž tentýž problém. Ještě jsem teda neotevřel ty kabelové svazky, nicméně centrál funguje, repro hraje, jediné, co mi nejde, je signalizace otevřených dveří a zároveň aktivace vnitřního ostvětlení od otevřených zadních levých dveří. O víkendu se mrknu na ty kabelové svazky, ale kdyby to nebylo tim, tak abych veděl, na co se ještě mrknout. Díky
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kabelove svazky zadnich dveri, signalizace otevreni
Kludne to mohlo ist do tejto temy:
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... it=opravna
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... it=opravna
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Re: NÁVOD::oprava nefunkčního centrálního zamykání
Tak se taky hlásím do klubu nefunkční signalizace otevřených dveří,samo že levé zadní .
Teď jsem se na to byl podívat a co by jste řekli,měl jsem ho tam,zlomenej kabel.Sranda byla,že jak jsem ho opravoval,tak jsem za něj zatáhl a zjistil jsem,že je zlomenej ještě jednou o kousek dál,protože půlka svazku mi zůstala v ruce.Tak jsem musel nastavovat,protože už byl moc krátký.Divný je,že ostatní byly v pohodě nebo aspoň tak vypadaly.
Jsem zvědavej co to vydrží nebo kdy se zlomí nějakej jinej.
Jinak díky za návod určitě pomohl .
Teď jsem se na to byl podívat a co by jste řekli,měl jsem ho tam,zlomenej kabel.Sranda byla,že jak jsem ho opravoval,tak jsem za něj zatáhl a zjistil jsem,že je zlomenej ještě jednou o kousek dál,protože půlka svazku mi zůstala v ruce.Tak jsem musel nastavovat,protože už byl moc krátký.Divný je,že ostatní byly v pohodě nebo aspoň tak vypadaly.
Jsem zvědavej co to vydrží nebo kdy se zlomí nějakej jinej.
Jinak díky za návod určitě pomohl .
Astra H Z16XEP
Chalani dneska som mal tu cest spajat 6 kusov prerusenych kablov. Asi pre istotu ceknem aj druhu stranu popripade objednam reapir kit ale pri cene 58 é za stranu sa asi vydam na vrakovisko pozriet padlych kamosov mojej zafiry...
Opel Zafira B - 1,9 CDTI 88kW r.v. 2008
Este jedna vec - existuje navod ako vycvakat resp. vybrat kable z konektora tak aby som konektor neporusil (nieco v nom ulomil a pod?)
Opel Zafira B - 1,9 CDTI 88kW r.v. 2008
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: NÁVOD: Oprava/výměna kabelového svazku dveří
Opravne sady kabloveho zvazku k zadnym dveram (s gumenou priechodkou alebo bez) je dostat aj u mna.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Dokonca sú na to prípravkyluptos píše:Este jedna vec - existuje navod ako vycvakat resp. vybrat kable z konektora tak aby som konektor neporusil (nieco v nom ulomil a pod?)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja tam mam taky jeden ucvaklej, ale přes tu dementní gumu se tam nedostanu. Nedostanu se ani k ty druhý půlce drátu. Mâte nějakej tip, ja to udělat bez porušení tý gumy?
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Odčalounit b sloupek + potřebnou část spodní nástupové hrany, povytáhnout svazek uvnitř směrem ven, odpojit ze dveří, odsunout gumu, nebo rovnou v podlaze ustřihnout a nahradit. Tomu se asi nevyhneš. nebo jen šikovně tu gumu odsunout a zapájet. Já to raději ucvaknul všechno a nahradil komplet.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
smileboy píše:Tak ja tam mam taky jeden ucvaklej, ale přes tu dementní gumu se tam nedostanu. Nedostanu se ani k ty druhý půlce drátu. Mâte nějakej tip, ja to udělat bez porušení tý gumy?
Da sa to vtiahnut do vnutra aj z celym konektorom ale musis odstranit vnutorny plast, co vedie od podlahy vodica po podlahu do zadu za sofera je to piplacka ale dasato v pohode potom lepsie po pajkovat
A da sa aj konektor odpojit od pinov len to je piplacka tiez
Ja som to tak robil kvoli tej gume mito neslo dat dole to tam bolo dokrutene jak das
Hadam to nejako pomohlo
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip