Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Je to marný, je to marný...
- Reklama
mna skor zarazil ten rozdiel medzi benzinom a CNG. 4000€ pri B a pri novej 1500€. Beriem ze B ma aj inu prevodovku a tie motory sa tazko porovnavaju, ale 4000€ je prilis vela.
Je tak Mildo,rozdíl je stále stejný.Mluvím samozřejmě o konkrétním případě jak jsem to měl v danou dobu při koupi a úplně přesně se jednalo o rozdíl mezi 1,8 103kw a 1,9 88kw.Kdybych byl býval šel do 1,7 92kw tak tam byl ten rozdíl dokonce minimální,ale už si to nepamatuju přesně,abych neblábolil nesmysl.A ještě byla možnost 1,9 110kw,tam to dělalo 44tis.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Tak museli slevit, drive to byvalo minimalne pade.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nevím jak to bývalo dříve,nějak jsem to nesledoval,navíc je možný,že u jiných značek tomu třeba tak je pořád.Ale mám pocit,že třeba u Škodovek je tomu podobně,alespon co jsem pobral nedávno v autosalonu na Primě.
No ten test rapidu to bylo PR jako prase Ze se vyplati koupit oba
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mě osobně se Rapid nelíbí,zato nová Octavia ano,na ni jsem ten test viděl,mimo jiné ta hlasová navigace myslím pěkná věc
JJ to je pecka ale ne kdyz to cely vyjde skoro na 600t
No samo tu už je zase druhá věc
preto v tom teste co som tu minule daval hned na zaciatku konstatuje, ze ceny ako za mercedes