Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Spis kolik lidi melo naftu jako novou a kolik benal? Samozrejme kvuli cene vetsina kupuje naftaka jetyho takze uz napr. se 150t najeto a pak je jasny ze ty zavady se projevi driv.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jasně to je problém ceny novýho auta a největší ztráta je do tří let stáří auta, pak už ta cena tak rychle neklesá a kupovat novýho nafťáka? ...no osobně bych nekupoval.
Naposledy upravil(a) Oťas dne 14 bře 2013, 07:34, celkem upraveno 1 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
No cena nafta vs benzin je minimalne 50t rozdil, ale spise 80 co jsem koukal do ceniku a kdo moc nejezdi tomu staci benal.
Jinak jak jsem psal Orlando od Chevroletu se mi porad libi a kdyz je "potazene" matnou folii tak vypada slusne co
Jinak jak jsem psal Orlando od Chevroletu se mi porad libi a kdyz je "potazene" matnou folii tak vypada slusne co
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, jak píše milosh.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduchá odpověď.Jocker píše:Proč?
Podívej se na cenu novýho a cenu kdybys ho chtěl po třech letech prodat, kolik tratíš, ale koupím tři roky starý se 100k km což je slušný a budu ho chtít taky po 3 letech prodat, tak tolik neprodělám.
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Jen pro upřesnění,rozdíl není min.50tis,např.u mojí Zafiry byl rozdíl přesně 34tis při naprosto totožné výbavě.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Ale kolik te stala Ivo celkem? Kdyz bude benzin stat 300 tak 334 nafta urcite ne
rozdiel bude stale ten isty, teda pokial sa nelisi potrebou rozdielnych doplnkov.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vždyť to psal.ze s naftovym motorem byla o 34 tis.dražší