a to máš co za ten zajebanej motorLuke píše: že mám jakejsi zajebanej typ kde mohou být max. 16 kola.
Dotaz - 18 kola
Re: Dotaz - 18 kola
- Reklama
Tak to vypadá na poslední možnost a to je atestace kol..
Zkus se zeptat tady http://www.spzservis.cz/
Zkoušel jsi importéra OPEL? http://www.opel.cz/tools/contact.html
Zkoušel jsi importéra OPEL? http://www.opel.cz/tools/contact.html
No přímo importéra ne.. Volal jsem borcovi co mi euro car vik prodal Astru.. ten mi řekl, že to zjistí a poslal mi kontakt na jakousi firmu, která prý tyhle informace a zpracovává a vydává - tak jsem tam psal a napsali mi, že prostě na mou Astru jdou z naprosto neznámých důvodů jen 16" kola.... ani prodejce ani oni nevěděli proč a prostě to tak prý je.....
a díky za odkazy - ten první vyzkouším Opela nevím jestli má cenu ještě zkoušet..
a díky za odkazy - ten první vyzkouším Opela nevím jestli má cenu ještě zkoušet..
Dyť každá astra GTC má stejnou kastli. I s 1.4 bys měl mít 16" - 18" v TP
No přesně to jsem se snažil všem zúčastněným vysvětlit.... Ale bohužel se mi nepodařilo... ani v Opelu neznali odpověď..
Tak vyřešeno úplně jiným způsobem. Kola prodaná Budu kupovat nové i s typovým listem a všemi potřebnými dokumenty pro bezproblémový zápis do TP.
Teď už jen řeším jestli si nechat gumy co mám doma a koupit dražší nový 18" a nebo gumy po dohodě poslat zpět prodejci a zároveň objednat 17" a jít raději do 17".
Sám nevím jestli raději sportovnější a nebo komfortnější
Možná se víc zatím přikláním k 17". Nejen vzhledem k menší spotřebě, nižší ceně a více komfortu ale i protože teď mám na uatě i v techničáku 16 Vaše názory?
Teď už jen řeším jestli si nechat gumy co mám doma a koupit dražší nový 18" a nebo gumy po dohodě poslat zpět prodejci a zároveň objednat 17" a jít raději do 17".
Sám nevím jestli raději sportovnější a nebo komfortnější
Možná se víc zatím přikláním k 17". Nejen vzhledem k menší spotřebě, nižší ceně a více komfortu ale i protože teď mám na uatě i v techničáku 16 Vaše názory?
Ja mám tiež v TP len 16" a 17". Môže to byť ale aj lenivosťou toho kto prepisoval TP pri dovoze auta. Na Fkovej astre mám ešte klasický knižkový TP a tam mám v poznámkach uvedené alternatívne rozmery pneu a diskov na celú stranu, od 13" po 16"
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
No já mám právě v techničáku pouze 15" a 16". A když už tam budu dopisovat tak mi je z tohohle hlediska jedno jestli 17 nebo 18.
Spíš mi jde o to co bude praktičtější na naše silnice
Co máš teď? Jak se ti s tím jezdí?
Spíš mi jde o to co bude praktičtější na naše silnice
Co máš teď? Jak se ti s tím jezdí?
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Dopíš oboje a praktickejšie sú 17" na 18" vyzerajú ozaj cool
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK