Astra H 2008 - nízké sedadla?

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
salám

Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?

Příspěvek od salám » 28 úno 2013, 11:05

V případě, že je auto inzerováno a prodáváno jako nebourané, tak peníze na zálohu z nich dostane každý student práv v prváku. Pokud tam toto není nikde výslovně napsáno, tak asi pešek no..
A myslím, že místo vyhrožování podpálením a pronásledováním s polepeným autem či co tu tu zaznělo by bylo vhodnější vzít si ponaučení a zbylou aktivitu s finančními prostředky směřovat k najití kvalitnějšího auta..

Reklama

michalcrash

Příspěvek od michalcrash » 28 úno 2013, 11:48

salám píše:V případě, že je auto inzerováno a prodáváno jako nebourané, tak peníze na zálohu z nich dostane každý student práv v prváku. Pokud tam toto není nikde výslovně napsáno, tak asi pešek no..
A myslím, že místo vyhrožování podpálením a pronásledováním s polepeným autem či co tu tu zaznělo by bylo vhodnější vzít si ponaučení a zbylou aktivitu s finančními prostředky směřovat k najití kvalitnějšího auta..
tak myslím,že kvalitní auto se Thom snaží najít pořád,bohužel teď docela narazil....:-( bohužel ani tak,jak píšeš.si nemyslim,že by něco dostal zpět.....jediný,kdo by mohl při případném sporu určit,či je auto bourané,je soudní znalec,vypracování posudku a veškeré tahanice po soudech.....může to trvat taky pár let....a když budeš tak dobrej,že to dotáhneš do konce,tak budeš mít právoplatnej rozsudek ,kterej ti bude nanic,protože frajer z principu prostě nezaplatí a zařídí si bez problémů existenci kdekoliv jinde....a podnikáme dál a třeba zase v něčem jiným,když budeš zase dobrej a zas ho najdeš a předáš to exekutorovi,tak zjistíš,že frajer je úplně na mizině a sociální případ.....takže promrhaný peníze za soudy,spousta času.....taková je vymahatelnost práva u takových lidí.....:-( opět se opakuji,ale řesit nějaký takovýhle věci v ČR legálně opravdu nejde,pokud nejsi nezaměstnaný milionář,kterému není líto vyhazovat peníze na všemožné poplatky za podání čehokoliv,za právníky,posudky a k tomu má spoustu času na běhání po soudech,policií,právnícich.....v těchhle sporech investuješ hrozně moc,abys teoreticky získal hrozně málo....nesnažim se tady kohokoliv navádět k jakýkoliv trestný činnosti,to určitě ne.....dosud jsem nikdy nebyl nucen přejít od slov k činům....je to hra se slovy.....aby zmrd pochopil,že tím,že ti vrátí prachy,vlastně vydělá....bude mít klid na to,aby tohle mohl zkusit na jiný....vím zní to hnusně....ale je to tak...:-( snad mě neukamenujete:-)
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi

michalcrash

Příspěvek od michalcrash » 28 úno 2013, 13:01

bohužel myslím,že se slušností z nich nedostaneš asi nic,nanejvýš můžeš zkusit se s nima domluvit,aby ti vrátili aspoň půlku...ale to tě asi taky pošlou nejspíš někam:-( pokud jde o to dostat z nich celou částku,tak to se slušným přístupem nedostaneš asi fakt nic...zbyde jen pocit hořkosti a díra v rozpočtu:-(

vikingP

Příspěvek od vikingP » 28 úno 2013, 13:35

Ty šance na vrácení zálohy jsou asi samozřejmě velmi malé. Snad jen pokud by bylo zcela jasné , že údaje udané u vozidla jsou prokazatelně v rozporu s realitou nebo se tam našla skrytá závada atp. Dále budou trapně argumentovat, že měli dalšího zájemce o koupi a podobné žvásty. Každy ovšem ví, že nyní je vyloženě okurková sezona na prodej vozů a nesolidnosti v tomto rádoby podníkání je u nás víc než je zdrávo. Každý primitiv chce rychle zbohatnout na lichvě a podobných věcech. Přijít o pěl litrů velmi zamrzí ,ale mohl jsi přijít o víc a tohle je bohužel jedna smutná zkušenost. Každopádně nikam nepospíchat při výběru ojetého vozu . Člověka , který zná mouchy a soustředí se na ně a dále víc očí, víc vidí.
Tady kousek ode mě je také jeden takový bazar. Všechny vozy jsou dokonale umyté, vyleštěné, vnitřky vytepované, pneumatiky nastříkané silikonem , motory umyté wapkou a nastříkané lakem. A žádné zaručeně nebylo havarované :mrgreen:
Astra H 1,6 -85 kW A16XER , Astra F 1,6 -55kW X16SZR .

Thom

Příspěvek od Thom » 28 úno 2013, 14:50

Přátelé v žádném případě jim nebudu nijak škodit. Chci aby napravili své špatné jednání a sám budu jednat špatně?

To ale neznamená, že si to nechám líbit. Napsal jsem mail majiteli - to co mi včera řekli, že mám udělat. A počkám chvilku jestli si to nerozmyslí. Pokud ne, pak jsou tu studenti práv, ČOIka, Sdružení na ochranu spotřebitelů a samozřejmě reference na autobazar...
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback

michalcrash

Příspěvek od michalcrash » 28 úno 2013, 15:19

Thome neber to tak,že tě navádím k tomu,abys jim nějakým způsobem škodil,myslím to tak,že jim dáš důrazně najevo,že si to líbit nenecháš.....,jinak doufat v to,že tito lidé pochopí špatnost svého jednání a obrátí se na cestu konání poctivosti,je opravdu z něho pohledu naivní myšlenka:-( i když bych ti přál,abych se pletl a tys z toho vyšel bez ztráty kytičky(korunky).....

irmscher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irmscher » 28 úno 2013, 15:29

škoda,že to mam tak daleko,já bych škodil rád :-) takovejmhle... :mrgreen:
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT

Thom

Příspěvek od Thom » 28 úno 2013, 20:13

právě zmizely inzeráty, snad to od nich opravdu nějaký chudák nekoupil :(((

že jsem nezavolal policii, aspoň aby to bylo někde zdokumentované.. jestli to auto už je pryč.. každopádně je mě líto budoucího majitele..
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback

nero

Příspěvek od nero » 28 úno 2013, 20:30

chces ozaj nieco kupit alebo len o tom písat asi auto pre teba este nevyrobili
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,

Thom

Příspěvek od Thom » 12 bře 2013, 21:57

tak máme nějaké podstatné novinky :mrgreen:

jsem velmi unavený, ale cítím povinnost Vám napsat ještě dnes :D takže....

z autobazaru v Uničově se mě podařilo dostat zpět zálohu 5tis... jak? chystal jsem na ně SOVU, ČOI, apod... asi pochopili, že to myslím vážně, a že to zkusili na špatném místě, tak raději vrátili než mít takové problémy...

Mno a předminulou sobotu jsem měl cestu kolem Hustopečí, kde stála (ano teď už tam nestojí :D) ta černá 1,8. Tak jsem si řekl, že se na to aspoň kuknu podívat... Z barvy laku jsem samozřejmě dále nebyl nadšen, ale kromě velmi dobrého stavu jsem musel uznat, že interiér v tomto provedení i na můj vkus vypadá fakt nádherně... Černý středový sloupek jí prostě sluší, vypadá stokrát lépe než na fotkách a vlastně se mi opravdu líbí... Polokožené sedačky, kůže ve dveřích atd... Mno prostě krása..

Uběhly asi dva dny, já si probral v hlavě, že 1,8 benzín hatchback fakt těžko seženu a natožtak v takové výbavě a na můj laický pohled i v dobrém stavu
Finance teda byly dost nad limit, ale řekl jsem si, že pokud budou ochotni jít aspoň trošku dolů a zároveň na své náklady zařídí všechny dovozové papíry až po čistopis, tak do toho jdu... S tím oni souhlasili, takže pak už jsem jen vzal s sebou Romana, který tomu vlastně nic nevytknul a potvrdil i těch krásných 64tis km...

Pak už jenom záloha (ano znovu, ale tentokrát jiná situace pže už jsem to auto kupoval...) a od středy nekonečně dlouhé čekání na úřady než tomu dají čistopis techničáku...

A dnes jsem se konečně dočkal.

Ještě jsem neměl čas ani se naučit ovládání BC apod. a projel jsem se v tom velmi málo. Ale musím říct, že jsem opravdu rád, že mám 1,8.. Ten motor je pro mé potřeby fakt radost... A ta černá? Už jsem se s tím sžil, až dostane pořádnou dávku vosku a nějaký chrom navíc, tak to bude elegantní krasavice :D

Fotky budou jak to naleštím :D
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback

Odpovědět