jen to zveřejni.....destroyer_svk píše: a aka je cena tych budikov tiez zhanal,len na diesel,kludne mozes aj cez SS.
Zapojení tlačítka SPORT
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapojení tlačítka SPORT
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- Reklama
Nový budíky stojí kolem 15ti tisíc. Auto si máte kupovat tak, abyste měli i na jeho údržbu nebo budoucí úpravy. Já moc nechápu hádání kvůli stovce. RomanK měl nedávno OPC budíky za 6 tisíc.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
novy( použity) budiky,který. podporují sport koupíš u romana do tři - čtyř tisíc.power2 píše:Nový budíky stojí kolem 15ti tisíc. Auto si máte kupovat tak, abyste měli i na jeho údržbu nebo budoucí úpravy. Já moc nechápu hádání kvůli stovce. RomanK měl nedávno OPC budíky za 6 tisíc.
- vojtavojta
Tyto slova maji svoji vahu .Dlouho Jsi nad tim premyslel.power2 píše: Auto si máte kupovat tak, abyste měli i na jeho údržbu nebo budoucí úpravy.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- destroyer_svk
Nechcem tu vyvolat nejake nedorozumenie alebo nejaky cenovy konflikt ci prekazit kseft.
Pokial plati ta cena co napisal Oton a je to spolu aj so security kodom,tak som to v prepocte na € urcite kupil
vyhodnejsie.Ale mozno som mal aj stastie ze predavajuci nevedel na co mi moze byt nejaky tachometer z pouzivaneho auta.
Pokial plati ta cena co napisal Oton a je to spolu aj so security kodom,tak som to v prepocte na € urcite kupil
vyhodnejsie.Ale mozno som mal aj stastie ze predavajuci nevedel na co mi moze byt nejaky tachometer z pouzivaneho auta.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nový Barevny displej do gecka stojí 50 tisíc.co mi říkal roman.vojtavojta píše:No prave ,meli bysme na starenky dostavat slevu minimalne 40% .
No a ne. Co chvíla tu čtu "až budou finance, tam to mají o 20 kč dražší, to je moc drahý". Já sem počítal od začátku, že na tom autě utratím cca 20-30 tisíc za ty 4 roky, co ho mám v plánu mít
- vojtavojta
No jo ale takove vety v mojem pripade trochu nesedi ,protoze ja do uprav jsem behem roka dal vic,nez Ty mas v planu za 4 roky.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ne každý ví o tomto fóru.a neví co jde všechno dodělat.ja fórum třeba před koupí astry vůbec neznal.je to pět let zpátky.pak jsem se registroval,to tady byly dva lidi denně online a z toho jsme byly dva ja a Milosh.pak jsem díky fóru poznal romanak a už se to se mnou vezlo!
takže on člověk třeba nepočítá s tím, ze by mohl něco dodělávat.
a když to nejde hned, tak se dodelava až jsou peníze navíc.
ne každý vydělává 40 tisíc měsíčně.a kdyby jo tak má asi astru J
takže on člověk třeba nepočítá s tím, ze by mohl něco dodělávat.
a když to nejde hned, tak se dodelava až jsou peníze navíc.
ne každý vydělává 40 tisíc měsíčně.a kdyby jo tak má asi astru J