Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- BikerMarius
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Já dnes trefil díru že jsem si dal hlavou o strop...chudák přednímu kolu to určitě neudělalo dobře
- Reklama
Tak dnes na parkovisku chlapik zaparkoval ML-ko vedla mna a ako otvoril dvere, tak buchanec do mojich dveri... trosku oskrety lak. Ale prve co bolo, hed sa pytal ci je to firemne auto ... ani ziadne "prepacte" .
Frydex , milosh a destroyer diky
Musim dat Astru teraz na jar trosku do pucu ....premyslam aj predne svetla trosku nechat vylestit...
Musim dat Astru teraz na jar trosku do pucu ....premyslam aj predne svetla trosku nechat vylestit...
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Na majitele bmw a medvedu uz mam par let svuj nazor a tvuj pribeh to taky potvrzuje.pm24 píše:Tak dnes na parkovisku chlapik zaparkoval ML-ko vedla mna a ako otvoril dvere, tak buchanec do mojich dveri... trosku oskrety lak. Ale prve co bolo, hed sa pytal ci je to firemne auto ... ani ziadne "prepacte" .
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Včera auto odvezeno na roční servis k RomanK, tak jsem zvědaví co se na něm vše najde.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
Alarm dobastlen, ostřikujeme jako Insignia...
Kdo mi poví, k čemu jsou tyto konektory?
Kdo mi poví, k čemu jsou tyto konektory?
Mam je taky, Roman mi to rikal ale precejen hlava neslouzi jako ve 20
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes jsem si vzpomel na ty skarohlidy s dehtama co tady porad pisou jak mi to zere 10/100, tak vezte, ze i v ty zime a pri topeni pustenym na 4-vetrak to jede pod 7, Usti - Lipa a zpet a to jsem nejel jak klobouk, jen bylo cestou dost vesnic a i bubaku schovanych ve felicicich s radarem tak se dalo jet rychleji jen omezene, ale kilo kde to slo
a nejsou nakonec i ty konektory pro kamna?
No tak určitě