![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Spíš ČD... ne ČSAD... to je nákladní nádraží... ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
- Reklama
a když jsme u toho tak já dnes jel kolem frydexe a taky jsem ho nepotkal ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Brno, to je tam co přestane dálnice drncat..
S Ostravou mám svý zkušenosti.. Poprvé, někdy v 83 jsem tam byl poprvé. Rozvoz do šesti firem, všechno v pohodě. Ferona a já nevím co ještě. Za dva měsíce jsem Feronu nenašel.. Musel jsem se doptávat v nějakém rozestavěném sídlišti. No a naposled když jsem jel cestou ze srazu v Jasné k bundelesům, tak jsem to vzdal a jel domů.. Bo nebyl čas pyčo..
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
S Ostravou mám svý zkušenosti.. Poprvé, někdy v 83 jsem tam byl poprvé. Rozvoz do šesti firem, všechno v pohodě. Ferona a já nevím co ještě. Za dva měsíce jsem Feronu nenašel.. Musel jsem se doptávat v nějakém rozestavěném sídlišti. No a naposled když jsem jel cestou ze srazu v Jasné k bundelesům, tak jsem to vzdal a jel domů.. Bo nebyl čas pyčo..
No já vím že ČD,ale česneci tam mají sklad takyFrydex píše:Spíš ČD... ne ČSAD... to je nákladní nádraží...
Pepo opatrně na ty slova
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Aji v Olomoucu ses mohl stavitt:)
Tama jsem taky prosvištěl,byl to takovej hektickej den ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už ti tam blikalo, že seš vysoký co.. už ti lepilo. To tam svítí jak orloj, ty sloupy.
Samothe: Kdy ?... co neprozvoníš...
Samothe: Kdy ?... co neprozvoníš...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
Co lepilo,prsa se mě chlupatili ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
jen ať svítí jak orloj, ještě když tam byla stará cihelní po které jsem denně jezdil z práce a do práce tak tam byly na denním pořádku kolony bo tam vždycky nějaký vůl uvíznul
po práci kole čtvrté, měl jsem celkem na spěch![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
po práci kole čtvrté, měl jsem celkem na spěch
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
No uvíznout tam může opravdu jen vůl,když neumí číst a nasere se tam ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)