Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- BikerMarius
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Taky se vám stává toto: Do práce jezdím občas po docela úzké silnici a občas mam pocit čím více uhnu ke kraji tím je protijedoucí auto teda řidič uhne spíš neuhne. Dnes to došlo tak daleko blízko až došlo ke kontaktu zrcátek naštěstí jsem jel už sněhový bariéře tak mam jen malinkej šrámek na tom plastu. Neříkám někdy se hold stane...ale jsou řidiči, kterým když uhnejbam, aby bylo více místa tak to pochopí tak, že nemusí uhejbat vůbec
- Reklama
Toto je jedna vec a druha ze nekteri se porad musi lepit na prdel, to nepochopim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jasne, ja nemit na aute pri koupi origo taky shanim asi novy "neorigo"hombre_71 píše:Každopádně za sadu originálů (a nebavme se o nějakých "z druhé ruky" jelikož do těch bych nikdy nešel) jsou tyhle dvoje , ale to je na věčnou debatu. Já se jen chtěl podělit o osobní zkušenost.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pánové, to že je něco z druhé ruky nemusí znamenat, že je to šunt. Kupoval jsem takhle na první Géčko i na Háčko a vždy jen po osobní kontrole a kontrole na vyvažovačce v mnou vybraném pneuservisu. A třeba na Háčko byly obuté Continentaly jeté podle DOT opravdu jen jednu sezónu. A za těch 9,5 tisíce bych měl tak akorát ty neorigo ráfky..
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Manželce bohužel jeden idiot včera zrcátko zrušil... bohužel ujel. Tak jsem docela nasraný...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- vojtavojta
Kurvove jsou mezi nama
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Tak dnes sem se byl projet v OIII, sice sem to nedelal se zafirou, ale... motor 1,4 TSI super (1,4 Turbo od opelu neni tak dobry), interier taky dobry ale na tom aute me porad neco nesedelo, utvrdilo me to v nazoru ze skodu proste ne... Mozna je to trochu fobie
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na fáčku by mě to fakt nesralo..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw