Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Včera jsem se motal v Ostravě a tak jsem si říkal,třeba potkám Frydexe,Samothe,žel jediný co jsem potkal byl 3,5m most na Mariánskohorské,dele fix
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
jezdíš blbou trasou tam mě není možno potkat
Já tam k Vám naštěstí jezdím minimálně,přiznám se a vím,že nejsem zdaleka sám,že za prvé jsem se tam dodnes nenaučil orientovat a za druhé je to ošklivý město
no jo, taky nesmíš jezdit po Přívoze kde jsou romské gheta tam se mi taky nelíbí
No jo a zbytek města zabírá Nová hut,to je pak těžký
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neser... máme to tu fajne... Ty se neumíš orientovat... Včera jsem pod tím mostem jel 3x. Žes nedal vědět. Kdes nakládal ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Já tam skládal,těsně před tím mostem doleva je skladovej areál,mimo jiné ČSAD Ostrava,tož tam.Ale neměl jsem času nazbyt,aby mě to vyšlo na výkon až domů Máš recht,fajne město
to už je lepšíoblhut píše: Máš recht,fajne město
Když už si z Vás dělám srandu,mě dnes nasral Matonoha na F1 u Pokondrů,vykládal vtip,že jaká nejvýznamější stavba 20.století byla postavena v Brně...prý výpadovka na Prahu,blbec