Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dneska jsem vezl kolegu do práce, jezdí v Chevrolet Aveo a rozplíval se nad vším co má moje astřička.. Centrál, palubní počítač, radio které podle něj vypadá jako když kurýr zadává 4 místný kod před tím než může nastartovat atd... A jinak jsem dneska umyl brzdy protože mě to nějak hůř brzdilo a člověk by se divil kolik špíny odtama odteklo ale jsou zase jak nový, sice rezavý ale brzdí jak zamlada.. samozřejmě sem to trošku ošmudlal i okolo.. ale na pořádný po-zimní uklid se chystám až bude teploučko ..
- Reklama
Je pravda, ze v autorizaku si pri kazde pravidelne prohlidce uctuji cistic brzd.
Ja do toho trochu strikam vapkou, kdyz meju rucne a tece z toho hnus dost.
Ja do toho trochu strikam vapkou, kdyz meju rucne a tece z toho hnus dost.
Tak ja som cez vikend bol v mycke na mytí podvozku a tak. Samozrejme som si nasiel novu oderku - odrany naraznik a zbytky cervenej farby takze tejto dobrej dusi dakujem. V jednom mieste je to zodrane az na plast. Dalej som objednal nove koberce aj s nasivkou WRC . Uz nech je teplo a dam sa do toho interiera lebo je to ako chliev po zime
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
-
já si dneska byl nucen zapujcit baterii a tu svoji jsem odvezl na reklamaci,protože baterka bosch rok stará prostě v pr... měl jsem pujcenou 10 dní jinou baterii,starší,než je ta moje,žádnej problém,s minulou taky ne,jen s touhle:-( rozhodně v Autobados,kde byla koupená,pán v pohodě,zkoušel ji měřit nejakejma měřákama a tvrdil že je v pohodě,na což jsem mu řekl,že asi sotva je v pohodě,když jako jediná že tři baterek nenastartuje a to nejezdím krátké popojizdky...sepsali jsme reklamační protokol a pak mě sdělil,že 90 % procent těchhle reklamací jim Bosch vrátí,že je baterka ok,čímž mě fakt potesil:-( tak jsem mu řekl,že tuhle konkrétní baterii už do auta dávat opravdu nebudu,čili pokud ji Bosch vrátí s tím že je ok třeba v pondělí,tak já aniž bych ji dal do auta,jim ji odvezu hned v úterý.....tak jsem zvědavej:-) servisák říkal cosi o tzv. padání článku,takže uvidim:-) každopádně další příjemná volovina na reseni:-(
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
dnes vymene spatne zrkadlo.
cena 11eur vyhrievane, nevyhrievane 15eur, ze coze
kukal som jak puk
cena 11eur vyhrievane, nevyhrievane 15eur, ze coze
kukal som jak puk
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
tak si si dal nevyhrievane
Inac vcera mi prisiel balicek od Vojty a vyhrievacimi deckami. V stredu to poslal a v pondelok uz boli doma, takze dost rychlo. Uz len zohnat listu a montujem.
Inac vcera mi prisiel balicek od Vojty a vyhrievacimi deckami. V stredu to poslal a v pondelok uz boli doma, takze dost rychlo. Uz len zohnat listu a montujem.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A jakou lištu budeš shánět ? máš docela netypickou..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
no bud to bude 3+3 a + novy panel, alebo 2+2 vyhrev, central, sport(presne taku ako teraz riesil Filipek013). No to iba v pripade ak parkovacieho asistenta nejako urobim, aby nemusel mat tlacidlo. To tlacidlo je podla mna uplne zbytocne, kedze sa tak ci tak stale zapne po zaradeni spiatocky.
Je pravda, že pokud nemáš PAS i v předním nárazníku, je to tlačítko fakt zbytečný. Já mám čidla i vpředu, tak jsem si zvyknul to tlačítko používat, když parkuju čumákem ke zdi, tedy neřadím zpátečku a PAS se nezapne sám.Midzi píše:To tlacidlo je podla mna uplne zbytocne, kedze sa tak ci tak stale zapne po zaradeni spiatocky.
no v tvojom pripade ano, ale ja v predu nemam nic takze je mi na prd