Dovolená 2013
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dovolená 2013
Taková cenová ochutnavka.
otonastrah.rajce.idnes.cz/Spanelsko_2010/#DSC00835.jpg
otonastrah.rajce.idnes.cz/Spanelsko_2010/#DSC00836.jpg
jsem tu přes tel.tak mi nejdou vložit obrázky z jiné stránky
otonastrah.rajce.idnes.cz/Spanelsko_2010/#DSC00835.jpg
otonastrah.rajce.idnes.cz/Spanelsko_2010/#DSC00836.jpg
jsem tu přes tel.tak mi nejdou vložit obrázky z jiné stránky
- Reklama
Kdo se do Lignana vypraví tak pozor.Přijíždíte v sobotu ráno a tak vlastně celý poloostrov.Když odjíždíte tak taky v sobotu tak i celý poloostrov.Můžu vám říci že ůsek 6,5km jsem na mýtnou bránu v 35 stupních poskakoval cca 2 a půl hodiny.Vede tam i připojovák od Bibione.Byl to mazec!!!!!
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
Oto super fotky,třeba ten pult se sýrama,to je moje parketa
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nejlepší byl ale trh v barceloně LA BUQIERA na ulici Las Ramblas.ty ryby a vůbec všechno.jako kuchař jsem se tam byl. jako v ráji
Prihoda s dobrym koncem, tak to ma byt S detma je nekdy sranda ale v tomto pripade chapu ze vam asi do smichu nebylo.mudr.sat píše:No zažily jsme takovou(veselou) příhodu.Měli jsme rozplánované dny.Něco u moře,něco v místním aqua parku a guliverlandia.(mimochodem cena aqua parku a guliverlandie nás vyšla na 100+100eur na celou rodinu na den.V guliverlandii se vevnitř už nic neplatí.Je to vše v ceně.
Tak jeden den když jsme se ráno chystali do aquaparku.Tak Tereza nechala na stole 10centů.No a malej neměl nic na práci než těch 10centů spapal..No málem nás trefil šlak.Tak se ženou a malým na pohotovost Lignana Sabiadora.Nejdřív z toho měli srandu ale viděli jak jsem byl nasraný na máleho, tak jsem o něj měl i strach.Po komunikačních hatmatilkách nás poslali do Lattisany ospendale.Nemocnice cca 25km od lignana.Tam nás zrengenovali a rozhodli že to Jiříkem projde.Pak jsme se vrátily do apartmanu a zbytek dne jsme jiříka ládovali vším možným aby to vykadil.Po 24hodinách se povedlo.Zbyl nám na památku rentgenový snímek s 10centy jak prochází střevem.
Uf
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
...jo, jo, taky máme jednu takovou fajnovou Na dovolené v Tunisku nám kluk spadl z postele tak "šťastněˇ" že si rozsekl hlavu. I když to nebylo nic hlubokého (jak se později ukázalo) krve teklo jako z prasete. Přál bych vám vidět ty musulmany na recepci když jsme tam přiběhli jen tak ve spodním prádle a s krvácejícím děckem v náručí. Naštěstí byl v hotelu se zájezdem český doktor tak mu to vyčistil, zalepil, nás uklidnil a ušetřil nám spoustu peněz a oplítaček. Potom u bazénu mu to dokonce kontroloval a převazoval primář z Bratislavského ÁRA
v HR jsme byli s malou (2roky) na pohotovosti s horečkama, zřejmě asi úpal nebo něco podobnýho....
absolutní ochota pomoci domácích apartmánu a super personál polikliniky v Omiši, dokonce za to ani nechtěli platit
absolutní ochota pomoci domácích apartmánu a super personál polikliniky v Omiši, dokonce za to ani nechtěli platit
odtah vozidel od 600kč, 7-9kč/km, mob. 731810210
Lysá n/L, Praha 10
autoservis + pneuservis, EMISE
Lysá n/L, Praha 10
autoservis + pneuservis, EMISE
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
ty jo,já bejt mladší.. http://www.alpina.cz/zajezdy/svycarsko- ... ycarskomtb
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Pánové, rád bych se zeptal, byl někdy někdo z vás na Korsice? Chystáme se tam letos v létě, tak bych uvítal nějaké zkušenosti a tipy na cestu...