Jak funguje 24h OPEL?
Re: Jak funguje 24h OPEL?
Touran neni žádný designový terno zvenku ani zevnitř, i když věřím, že xenony a 17" kola mu pomůžou. Hlavně ale neni moc alternativ - Zafira B proti Touranu paradoxně vypadá zastaraleji (ač je mladší) - ne designem, ale motorově, ovládání, zpracování. Zafira Tourer je krásná, ale zvenku velká, zevnitř stejná, přístrojovka krásná na fotkách, v reálu taková zbytečně divoká. A navíc dražší, takže upřímně řečeno nesmysl kupovat. Meriva splňuje všechno, ale je to kompromis ohledně prostoru - jak psal Pepíno, neni to zrovna rodiný auto. Za Forda bych asi peníze dát nedokázal. Itálie a Francie jsou krásný země, ale auta... nic pro nás.
- Reklama
A ta nafta je aspon bez dpf nebo uz ho ma taky? Ty starsi dvoulitry u tourana jej nemely takze to jediny bych akceptoval kdybych kupoval naftaka.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
DPF to samozřejmě má, bez filtru už dneska asi naftu nekoupíš. Ale zatím jsem s ním neměl ani u jednoho koncernovýho auta problém a u nových motorů je to prý taky tak (uvidíme). Vždycky je to riziko, ale auto nebude na městský popojíždění, tak z toho strach nemám.
Ani ne ale potom co tady ctu o nafte a hlavne u motoru co dpf maji kdyz uz bych sel do nafty tak radsi nez toho filtru, ale pravda jak pise Petr u novych aut uz to bez nich asi nepujde.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloši, četli jsme skazky o ABS, airbagech, o ESP..
Oni ty filtry časem vychytají a uvidíš, že ani nebudeš vědět, že nějaký máš..
Oni ty filtry časem vychytají a uvidíš, že ani nebudeš vědět, že nějaký máš..
Ale to do ty doby vymyslej vyrobci aut dalsi "ekologickou" picovinu
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tomu se prý říká pokrok..