Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
dnes priatelka zavrie vodicove dvere a ze praask.
odpadlo mi sklo so spatneho zrkadielka..
pozeral som na to ako tela na nove vrata
odpadlo mi sklo so spatneho zrkadielka..
pozeral som na to ako tela na nove vrata
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
diky.
len musim kupit nove lebo gravitacia a beton su svine
len musim kupit nove lebo gravitacia a beton su svine
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Dneska bylo po dlouhy dobe fakt luxusne, tak jeste sup na lyze, nez nam to roztaje. Hlavne kvuli maly, ktera letos zacala a po dnesku na ni musim bejt sakra pysnej. Uz ji to jde naprosto suprove Nejdriv sme jeli u nas na severu na Bournak, ale na jednu stranu zaplat panbuh ze bylo parkoviste plny a jeste se tam konal nakej masopust ci co. Tak dalsi cil byl Altenberg a ten nezklamal! Ac je to tam maly, tak na nauceni super, prostredi prijemny, zradylko taky,..... proste fajn odpoledne A k tomu se v Geisingu jede pristi vikend ledova plocha draha, tak si to tam asi dam jeste asi jednou. Jinak Astricka nase holcicka se krasne vyhrejvala na parkovisti na slunicku a musim tedy uznat, ze stale nevypada mezi vostatnima autama veru zle Maka nam k maximalni spokojenosti a finalova spotreba pri dojezdu domu 6 litru mi to jen potvrzuje. A to sem se s ni domu nesral a ty Krusny hory spotrebe taky moc nepridaly. Proste nemam slov.....
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Nevíte někdo, jestli můžu dat na pojistnou událost rozpáranej potah sedadla, když mám havarijko? Přece jenom ten potah stojí 25 tisíc a já bych platil jen 5...
No spíš já ho mám celkem dodřený od předchozího majitele a švy jsou už celkem jetý. Tak když to ještě trochu poladím, jestli to pojišťovna zaplatí. Ty recara na to celkem trpí
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
To pochybuju, pokud se ti to nestalo při nehodě.power2 píše: jestli můžu dat na pojistnou událost rozpáranej potah sedadla, když mám havarijko
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
O víkendu do Beskyd, pohodových cca. 400 km s průměrnou spotřebou 5,8 ....na automatickou almaru slušný, ne ?