Astra H 2008 - nízké sedadla?
Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?
V případě, že je auto inzerováno a prodáváno jako nebourané, tak peníze na zálohu z nich dostane každý student práv v prváku. Pokud tam toto není nikde výslovně napsáno, tak asi pešek no..
A myslím, že místo vyhrožování podpálením a pronásledováním s polepeným autem či co tu tu zaznělo by bylo vhodnější vzít si ponaučení a zbylou aktivitu s finančními prostředky směřovat k najití kvalitnějšího auta..
A myslím, že místo vyhrožování podpálením a pronásledováním s polepeným autem či co tu tu zaznělo by bylo vhodnější vzít si ponaučení a zbylou aktivitu s finančními prostředky směřovat k najití kvalitnějšího auta..
- Reklama
-
tak myslím,že kvalitní auto se Thom snaží najít pořád,bohužel teď docela narazil.... bohužel ani tak,jak píšeš.si nemyslim,že by něco dostal zpět.....jediný,kdo by mohl při případném sporu určit,či je auto bourané,je soudní znalec,vypracování posudku a veškeré tahanice po soudech.....může to trvat taky pár let....a když budeš tak dobrej,že to dotáhneš do konce,tak budeš mít právoplatnej rozsudek ,kterej ti bude nanic,protože frajer z principu prostě nezaplatí a zařídí si bez problémů existenci kdekoliv jinde....a podnikáme dál a třeba zase v něčem jiným,když budeš zase dobrej a zas ho najdeš a předáš to exekutorovi,tak zjistíš,že frajer je úplně na mizině a sociální případ.....takže promrhaný peníze za soudy,spousta času.....taková je vymahatelnost práva u takových lidí..... opět se opakuji,ale řesit nějaký takovýhle věci v ČR legálně opravdu nejde,pokud nejsi nezaměstnaný milionář,kterému není líto vyhazovat peníze na všemožné poplatky za podání čehokoliv,za právníky,posudky a k tomu má spoustu času na běhání po soudech,policií,právnícich.....v těchhle sporech investuješ hrozně moc,abys teoreticky získal hrozně málo....nesnažim se tady kohokoliv navádět k jakýkoliv trestný činnosti,to určitě ne.....dosud jsem nikdy nebyl nucen přejít od slov k činům....je to hra se slovy.....aby zmrd pochopil,že tím,že ti vrátí prachy,vlastně vydělá....bude mít klid na to,aby tohle mohl zkusit na jiný....vím zní to hnusně....ale je to tak... snad mě neukamenujete:-)salám píše:V případě, že je auto inzerováno a prodáváno jako nebourané, tak peníze na zálohu z nich dostane každý student práv v prváku. Pokud tam toto není nikde výslovně napsáno, tak asi pešek no..
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
-
bohužel myslím,že se slušností z nich nedostaneš asi nic,nanejvýš můžeš zkusit se s nima domluvit,aby ti vrátili aspoň půlku...ale to tě asi taky pošlou nejspíš někam:-( pokud jde o to dostat z nich celou částku,tak to se slušným přístupem nedostaneš asi fakt nic...zbyde jen pocit hořkosti a díra v rozpočtu:-(
Ty šance na vrácení zálohy jsou asi samozřejmě velmi malé. Snad jen pokud by bylo zcela jasné , že údaje udané u vozidla jsou prokazatelně v rozporu s realitou nebo se tam našla skrytá závada atp. Dále budou trapně argumentovat, že měli dalšího zájemce o koupi a podobné žvásty. Každy ovšem ví, že nyní je vyloženě okurková sezona na prodej vozů a nesolidnosti v tomto rádoby podníkání je u nás víc než je zdrávo. Každý primitiv chce rychle zbohatnout na lichvě a podobných věcech. Přijít o pěl litrů velmi zamrzí ,ale mohl jsi přijít o víc a tohle je bohužel jedna smutná zkušenost. Každopádně nikam nepospíchat při výběru ojetého vozu . Člověka , který zná mouchy a soustředí se na ně a dále víc očí, víc vidí.
Tady kousek ode mě je také jeden takový bazar. Všechny vozy jsou dokonale umyté, vyleštěné, vnitřky vytepované, pneumatiky nastříkané silikonem , motory umyté wapkou a nastříkané lakem. A žádné zaručeně nebylo havarované
Tady kousek ode mě je také jeden takový bazar. Všechny vozy jsou dokonale umyté, vyleštěné, vnitřky vytepované, pneumatiky nastříkané silikonem , motory umyté wapkou a nastříkané lakem. A žádné zaručeně nebylo havarované
Astra H 1,6 -85 kW A16XER , Astra F 1,6 -55kW X16SZR .
Přátelé v žádném případě jim nebudu nijak škodit. Chci aby napravili své špatné jednání a sám budu jednat špatně?
To ale neznamená, že si to nechám líbit. Napsal jsem mail majiteli - to co mi včera řekli, že mám udělat. A počkám chvilku jestli si to nerozmyslí. Pokud ne, pak jsou tu studenti práv, ČOIka, Sdružení na ochranu spotřebitelů a samozřejmě reference na autobazar...
To ale neznamená, že si to nechám líbit. Napsal jsem mail majiteli - to co mi včera řekli, že mám udělat. A počkám chvilku jestli si to nerozmyslí. Pokud ne, pak jsou tu studenti práv, ČOIka, Sdružení na ochranu spotřebitelů a samozřejmě reference na autobazar...
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
-
Thome neber to tak,že tě navádím k tomu,abys jim nějakým způsobem škodil,myslím to tak,že jim dáš důrazně najevo,že si to líbit nenecháš.....,jinak doufat v to,že tito lidé pochopí špatnost svého jednání a obrátí se na cestu konání poctivosti,je opravdu z něho pohledu naivní myšlenka:-( i když bych ti přál,abych se pletl a tys z toho vyšel bez ztráty kytičky(korunky).....
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
škoda,že to mam tak daleko,já bych škodil rád takovejmhle...
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
právě zmizely inzeráty, snad to od nich opravdu nějaký chudák nekoupil ((
že jsem nezavolal policii, aspoň aby to bylo někde zdokumentované.. jestli to auto už je pryč.. každopádně je mě líto budoucího majitele..
že jsem nezavolal policii, aspoň aby to bylo někde zdokumentované.. jestli to auto už je pryč.. každopádně je mě líto budoucího majitele..
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
chces ozaj nieco kupit alebo len o tom písat asi auto pre teba este nevyrobili
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
tak máme nějaké podstatné novinky
jsem velmi unavený, ale cítím povinnost Vám napsat ještě dnes takže....
z autobazaru v Uničově se mě podařilo dostat zpět zálohu 5tis... jak? chystal jsem na ně SOVU, ČOI, apod... asi pochopili, že to myslím vážně, a že to zkusili na špatném místě, tak raději vrátili než mít takové problémy...
Mno a předminulou sobotu jsem měl cestu kolem Hustopečí, kde stála (ano teď už tam nestojí ) ta černá 1,8. Tak jsem si řekl, že se na to aspoň kuknu podívat... Z barvy laku jsem samozřejmě dále nebyl nadšen, ale kromě velmi dobrého stavu jsem musel uznat, že interiér v tomto provedení i na můj vkus vypadá fakt nádherně... Černý středový sloupek jí prostě sluší, vypadá stokrát lépe než na fotkách a vlastně se mi opravdu líbí... Polokožené sedačky, kůže ve dveřích atd... Mno prostě krása..
Uběhly asi dva dny, já si probral v hlavě, že 1,8 benzín hatchback fakt těžko seženu a natožtak v takové výbavě a na můj laický pohled i v dobrém stavu
Finance teda byly dost nad limit, ale řekl jsem si, že pokud budou ochotni jít aspoň trošku dolů a zároveň na své náklady zařídí všechny dovozové papíry až po čistopis, tak do toho jdu... S tím oni souhlasili, takže pak už jsem jen vzal s sebou Romana, který tomu vlastně nic nevytknul a potvrdil i těch krásných 64tis km...
Pak už jenom záloha (ano znovu, ale tentokrát jiná situace pže už jsem to auto kupoval...) a od středy nekonečně dlouhé čekání na úřady než tomu dají čistopis techničáku...
A dnes jsem se konečně dočkal.
Ještě jsem neměl čas ani se naučit ovládání BC apod. a projel jsem se v tom velmi málo. Ale musím říct, že jsem opravdu rád, že mám 1,8.. Ten motor je pro mé potřeby fakt radost... A ta černá? Už jsem se s tím sžil, až dostane pořádnou dávku vosku a nějaký chrom navíc, tak to bude elegantní krasavice
Fotky budou jak to naleštím
jsem velmi unavený, ale cítím povinnost Vám napsat ještě dnes takže....
z autobazaru v Uničově se mě podařilo dostat zpět zálohu 5tis... jak? chystal jsem na ně SOVU, ČOI, apod... asi pochopili, že to myslím vážně, a že to zkusili na špatném místě, tak raději vrátili než mít takové problémy...
Mno a předminulou sobotu jsem měl cestu kolem Hustopečí, kde stála (ano teď už tam nestojí ) ta černá 1,8. Tak jsem si řekl, že se na to aspoň kuknu podívat... Z barvy laku jsem samozřejmě dále nebyl nadšen, ale kromě velmi dobrého stavu jsem musel uznat, že interiér v tomto provedení i na můj vkus vypadá fakt nádherně... Černý středový sloupek jí prostě sluší, vypadá stokrát lépe než na fotkách a vlastně se mi opravdu líbí... Polokožené sedačky, kůže ve dveřích atd... Mno prostě krása..
Uběhly asi dva dny, já si probral v hlavě, že 1,8 benzín hatchback fakt těžko seženu a natožtak v takové výbavě a na můj laický pohled i v dobrém stavu
Finance teda byly dost nad limit, ale řekl jsem si, že pokud budou ochotni jít aspoň trošku dolů a zároveň na své náklady zařídí všechny dovozové papíry až po čistopis, tak do toho jdu... S tím oni souhlasili, takže pak už jsem jen vzal s sebou Romana, který tomu vlastně nic nevytknul a potvrdil i těch krásných 64tis km...
Pak už jenom záloha (ano znovu, ale tentokrát jiná situace pže už jsem to auto kupoval...) a od středy nekonečně dlouhé čekání na úřady než tomu dají čistopis techničáku...
A dnes jsem se konečně dočkal.
Ještě jsem neměl čas ani se naučit ovládání BC apod. a projel jsem se v tom velmi málo. Ale musím říct, že jsem opravdu rád, že mám 1,8.. Ten motor je pro mé potřeby fakt radost... A ta černá? Už jsem se s tím sžil, až dostane pořádnou dávku vosku a nějaký chrom navíc, tak to bude elegantní krasavice
Fotky budou jak to naleštím
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback