Astra H 2008 - nízké sedadla?
Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?
Lake292: nechci strašit, ale člověk bez zkušeností či někoho zkušeného, aby opravdu měl strach něco koupit...
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback
- Reklama
-
2Lake292: můžu tě ujistit ,že tihle machři mají tolik másla na hlavě,že nemají ani myšlenku na to,aby cokoliv řešili s policií,protože ta by jim taky mohla udělat takovej vítr v celým slavným bazaru,že by to nemuseli rozdejchat už nikdy....čistě z hlediska podnikání....,třeba já si takhle nic líbit nenechám,a můžu ti říct,že jsem snad ještě netratil....ve finále jsou tihle lidí rádi,že mě nemusejí už nikdy vidět a já je ujistím o tom samém z mojí strany....oni nemají problém chovat se protiprávně,čili minimálně podvádět a já se k takovým lidem či subjektům mám chovat přesně podle zákona abych nic neporušil ? trošku pro mě směšná představa.... a soudit se s nima 5 let ? taky směšný...tihle lidí se tomu smějou....tady v ČR jsou zákony psaný ve prospěch tunelářů,korupčníků,zkorumpovanejch a jiných zlodějů....osobně lituju nahlas každého známého policajta,myslím tím státního,kterej v tomhle marastu je až po uši.....a 9 z 10 z nich je zhnusenejch svojí prací....není to o dobru a zlu,ale o tom,že tady už není měřítko na to,co je jedno a co druhé.....
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
felina je lehčí, přijde mi že na to že je osobák má lepší prostupnost terenem, a nemá ty elekronický hovadiny, když to v Oplu nejde vypnout (nemáš to tlačítko) je to na prd. Už jsem se s tím párkrat zahrabal. Jinak ano auto je to staré ale slouží dále zatím jako jedno v rodině má tažný takže to pak budu muset přenest i Opla, časem.Thom píše:nechci černé auto... opravdu ne...nedy666 píše:to je smula no, vrak no, a zkoušels tu černou, i když je ti ta barva proti srsti, co proti černé máš?
Felda je taky vcelku dobrý auto teď sní pojedu na chatu páč se bojím že tam s tím oplem zapadnu (po oblevě) výhody to má;)
tak hlavu vzhuru!
a cena je taky trošku jinde, i když na první pohled to za to stojí, ale já už nevěřím ničemu...
a v čem ti felda pomůže? proč bys s opelem zapadl a s ní ne?
a další posty můžu komentovat jen tímto...
Ohledně toho bazaru je to nehorazná drzost, no dělat jim zle taky, můžeš blbě skončit třeba mstou, vzajemným nezakonným protijednáním jak tu někdo psal, i když já jsem takovej že si taky něco nenechám líbil, i když jde o hovadinu. Tak prožezat gumy ať si jich ten blb užije. A těch 5tis. si vzali schválně kvuli možné nepostižitelnosti třestního oznamení, kdyby měli víc už by to šlo třeba nějak vydyndat.
Je to těžký ale asi bych se na to vysral, pokud by nebyli ochotní se rozumně domluvit o navracení peněz.
Nebo pak muzes zkusit variantu č. 2
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Tak tohle je teda vazne sila... Ale asi me to neprekvapuje. Lidstvo je plny zmrdu a u bazarniku se zmrdovost procentuelne blizi 100 (velka cest vyjimkam). Nerikam, ze je dobry na ne nastoupit s baseballkou, ale rozhodne bych to nenechal jen tak vysumet, protoze presne na to ty kurvy cekaji. Mozna by nebylo spatny, udelat nejaky Astra sraz v okoli toho bazaru a v hojnem poctu ho navstivit a udelat jen trochu bu bu bu...
-
Thome,já nemyslel jim hned něco dělat,nějaký msty či co tu někdo zminil:-) v těchhle chvílích vytahuju na svět boží pár scénářů,jak bych si představoval vyřešení našeho problému,bez ohledu na to,kdo komu volal a co mu kdo údajně řekl....psal jsi,že jsi možná naivní,ale že se snažíš v lidech hledat nebo vidět hlavně dobro- za ty prachy se to tentokrát moc nevyplatilo:-( od začátku věděli že ti buď prodají vrak za nehorázný prachy,nebo z tebe vytáhnou aspoň 5 tisíc,protože takhle oni vydělávají...už vidím,jak tu vratnou zálohu zdaněj....fakt svinstvo....možná by stálo za to,po tvojí zkušenosti,založit tady nový téma: solidní či nesolidní prodejci aut....jinak riziko u G2 opravdu je někde jinde....já třeba svoji Astru koupil coby předváděčku z EuroCar Vik v Lučanech a byli schopni mi i hezky slevit z původní ceny,kterou chtěli,takže jsem byl spokojenej:-) je to vždy o konkrétní domluvě s prodejcem....ať už tahle kauza dopadne jakkoliv,tak doufám,že najdeš auto ,který bude splňovat tvoje představy a že s ním budeš spokojenej:-)
Osobně bych zkusil ČOI a když nic, napsal bych jim e-mail, že jak mi nevrátí prachy, udělám jim takový reference, že si od nich už auto nikdo nekoupí. Klidně na všemožný servery o autech. A každýmu známýmu bych je rozmluvil.
RomanK je fakt frajer tady na to, taky sem se koukal co tam vidí, když tam nic nevidím Kupovali sme auto v Německu a tam to chodí naštěstí ještě často férově. Já sem kupování ojetin v česku v bazaru vzdal dávno, protože každej okolo, kdo si koupil bazarovou ojetinu, tak pak litoval. Nejhůř dopadl kolega z práce, co kupoval TOP stav v Áčkách a nakonec mu odešla převodovka, spojka, turbo a kdo ví co ještě. Další kolega měl bouranej předek a furt neseděla geometrie... Opět se vymlouvali, že to tak nebylo při prodeji. Nevyreklamuješ nic. No každopádně bych si vzal s sebou pár kamarádů a šel si pro 5tku už z principu. Tak hodně štěstí
-
jestli ti zbylo pár stokorun,tak můžeš si nechat zatím na felicii vyrobit polep ve znění: Autobazar XY- nezávazná prohlídka vozu jen za 5000,- Kč Pro bližší info volejte tel: 123456789 ,po práci se tam s tim párkrát postavit poblíž a čekat na reakci:-) kdyby na tebe zavolali policií,kvůli pomluvě nebo poškozování dobrého jména,tak jim můžeš ukázat papír,žes jim opravdu 5 tisíc platil a žádnej problém by z toho bejt neměl... jen nápad:-)
Na stránkách YAUTO, mají u tohoto auta dokonce napsáno " VÝBORNÝ TECHNICKÝ STAV"
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
To čo písal michalcrash je podľa mňa veľmi podnetné, to by som skúsil. Tiež by som skopíroval všetky ich ponuky na nete na toto auto ako dôkaz o ich nepoctivosti a použil pri trestnom oznámeni o klamaní spotrebiteľa alebo pokusu o podvod, resp. ako výzvu na vrátenie peňazí a tiež pri oznámeni na ČOI. Tak aspom na začiatok.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006