neskutečný....
ještěže ses nenechal zblbnout tím nátlakem a počkal na Romana....zkus omrknout na program G2 ojeté vozy,mělo by to být na oficiálních stránkách Opel,nebo na nějakou předváděčku na stránkách autorizovaných dealerů Opel.... jinak jsi opět další člověk,kterej mě utvrdil v tom,že hledat auto po bazarech je fakt ve většině případů ztráta času a bohužel ve tvém případě i peněz....asi bych se s nima vzhledem k jejich jednání začal bavit ve stylu,že fajn,pokud mi nehodláte vrátit 5000,- tak není problém,já vám způsobim taky ztrátu,ale větší,takže pokud chcete jednat v tomhle duchu,tak se ještě pár dní radujte,že jste okradli člověka o prachy,pak už toho můžete třeba taky litovat....třeba vám nějakej mně naprosto neznámej vandal,mluvící špatně česky,udělá z něčeho pěknej šrot....třeba vaše soukromý auto se na to může hodit....abyste měli za co ty prachy utratit....vím jsem hovado,ale když se ke mně někdo chová jako zmrd,tak se budu chovat stejně....fakt neskutečný,práva se tady nedovoláš...akorát z tebe udělají ještě blba:-( čím větší firma,tím větší zmrdi....samozřejmě neplatí pro všechny,ale poznat to...nekupuješ každý týden auto v jiném bazaru....