Astra H 2008 - nízké sedadla?
Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?
heh tak toho odrazu jsem si vážně nevšiml , no uvidíš v pondělí
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- Reklama
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Tak hodně štěstí, až to dobře dopadne
Každopadně Thome podobné praktiky jsem zažil i já když jsme vybírali zafiru, měl jsem ji zamluvenou asi 10dni, kde mi pak 2 předem bylo oznámeno že to auto nabourali, při převozu z mateřského servisu, takže dohady vysvětlování, no hovadiny, pak vylezli s tím že tam mají s lepší výbavou atd. což byla pravda bylo v nabídce i předtím. Jen bylo o 80 tis dražší, no nic moc ale zkusili jsme ukecat slevu což dali. Takže jsme tam pak jeli, a koupili jí po prohlídce a jízdě. Jestě jsme jim řekli ať si laskavě z webu smáznou to auto co bylo nabouraný a že vlastně to auto ani neexistuje, bylo jen jako vabnička. Jo vytahli víc peněz z nás uznám to, ale s výbavou a rokem jsem lepší vůz v tehdejčí době nenašel, ano spoustu těch serepetiček se dá dodělat...je to jen otazka času a peněz, ale ničeho není na zbyt, stačí že auto jezdí svíti, brzdí, a je bezpečné:)
Každopadně Thome podobné praktiky jsem zažil i já když jsme vybírali zafiru, měl jsem ji zamluvenou asi 10dni, kde mi pak 2 předem bylo oznámeno že to auto nabourali, při převozu z mateřského servisu, takže dohady vysvětlování, no hovadiny, pak vylezli s tím že tam mají s lepší výbavou atd. což byla pravda bylo v nabídce i předtím. Jen bylo o 80 tis dražší, no nic moc ale zkusili jsme ukecat slevu což dali. Takže jsme tam pak jeli, a koupili jí po prohlídce a jízdě. Jestě jsme jim řekli ať si laskavě z webu smáznou to auto co bylo nabouraný a že vlastně to auto ani neexistuje, bylo jen jako vabnička. Jo vytahli víc peněz z nás uznám to, ale s výbavou a rokem jsem lepší vůz v tehdejčí době nenašel, ano spoustu těch serepetiček se dá dodělat...je to jen otazka času a peněz, ale ničeho není na zbyt, stačí že auto jezdí svíti, brzdí, a je bezpečné:)
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
To mě něco připomíná V době než jsem koupil Astru F, jsem byl u nějakého člověka co prodával Vectru A na inzerát . Evidentně se jednalo o velkou náhodu ,ale v době kdy jsem tam přijel a auto prohlížel ,objevil se další zájemce , kterému se rovněž líbilo a prý by dal víc než jaká je cena . Tak jsem popřál oběma pánům hodně štěstí a jel domů. Vectra byla pak ještě další dva měsíce v inzerci na prodej.
Astra H 1,6 -85 kW A16XER , Astra F 1,6 -55kW X16SZR .
Nerez:
zas tak moc jich zase není
nedy666:
to Ty jsi byl s Romanem pro Zafiru v tom Uničově?
co se týče té zálohy, já byl připravený ji složit, když se mě to bude líbit, ještě dříve než jsem tam přijel... ale.... no určitě to ještě vzpomenu až tam budu po druhé...
vikingP:
škoda slova o takových lidech...
nedy666:
co se týče té zálohy, já byl připravený ji složit, když se mě to bude líbit, ještě dříve než jsem tam přijel... ale.... no určitě to ještě vzpomenu až tam budu po druhé...
vikingP:
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
-------------------------------------Thom píše:Nerez:
nedy666:
vikingP:
thom: ne, ne nebyl jsem to já, leda jestli to nebyl (koki) - ten něco sháněl a vyptával se tu ale nějak se po něm slehla zem. Já byl pro tu svoji v Jizerkách s kamaradem co taky dělá do aut. A u romana jsem byl už taky asi 2x když mám cestu přes Brno.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
umí tlačítko SPORT tohle už v základu?
https://www.youtube.com/watch?v=xsHHjxdlXh8
a pokud ne, tak za kolik to Roman TECHem doprogramuje?
btw ve středu pro ni jedem... a stříbrná je už před aktivací SPORTu
https://www.youtube.com/watch?v=xsHHjxdlXh8
a pokud ne, tak za kolik to Roman TECHem doprogramuje?
btw ve středu pro ni jedem... a stříbrná je už před aktivací SPORTu
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
NAPROSTÉ ZNECHUCENÍ. Další psaní už bude jen plýtvání slov...
Předek celý bouraný a poskládaný z neorigo či použitých dílů... Byla sundaná celá palubovka, takže to nebyl malý ťukanec... Kapota neorigo - prohnitá, práh už taky začínal hnít... Lambda hlásila chybu. Je toho hodně Roman může vyprávět... Pokud bych měl říct jednu jasnou a i právně žalovatelnou závadu, tak jsou měněny airbagy ale ponechána jejich původní řídící jednotka, což je Opelem zakázané, z důvodu, že airbagy takto nemusí vůbec fungovat...
Na záloze 5000,- jsem si vynutil větu: V případě zjištění závažné závady je záloha v plné výši vratná.
Podle prodejce tam však není závažná závada a ani nic skrytého.. Je to přece ojeté auto ne, nové! A závažná závady by např. byla kdybyste zatočili doleva a auto jelo doprava... POZOR, ta poslední věta je téměř citace!
Na vedoucího, který po telefonu údajně nepovolil vrácení zálohy mě dali email! email! ani telefon neposkytli...
Takže dvě cesty z Brna do Uničova, 5000,- které mám stále u nich a Romanova práce (který se teda ukázal jako naprostý odborník a i když to není zadarmo, tak to za to určitě stojí - to Vás ale vůbec nepřekvapuje)
Samozřejmě to budu dál řešit, ale taková je zatím situace...
Takže zpět zapadnout do současné felicie...
Předek celý bouraný a poskládaný z neorigo či použitých dílů... Byla sundaná celá palubovka, takže to nebyl malý ťukanec... Kapota neorigo - prohnitá, práh už taky začínal hnít... Lambda hlásila chybu. Je toho hodně Roman může vyprávět... Pokud bych měl říct jednu jasnou a i právně žalovatelnou závadu, tak jsou měněny airbagy ale ponechána jejich původní řídící jednotka, což je Opelem zakázané, z důvodu, že airbagy takto nemusí vůbec fungovat...
Na záloze 5000,- jsem si vynutil větu: V případě zjištění závažné závady je záloha v plné výši vratná.
Podle prodejce tam však není závažná závada a ani nic skrytého.. Je to přece ojeté auto ne, nové! A závažná závady by např. byla kdybyste zatočili doleva a auto jelo doprava... POZOR, ta poslední věta je téměř citace!
Na vedoucího, který po telefonu údajně nepovolil vrácení zálohy mě dali email! email! ani telefon neposkytli...
Takže dvě cesty z Brna do Uničova, 5000,- které mám stále u nich a Romanova práce (který se teda ukázal jako naprostý odborník a i když to není zadarmo, tak to za to určitě stojí - to Vás ale vůbec nepřekvapuje)
Samozřejmě to budu dál řešit, ale taková je zatím situace...
Takže zpět zapadnout do současné felicie...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
to je smula no, vrak no, a zkoušels tu černou, i když je ti ta barva proti srsti, co proti černé máš?
Felda je taky vcelku dobrý auto teď sní pojedu na chatu páč se bojím že tam s tím oplem zapadnu (po oblevě) výhody to má;)
tak hlavu vzhuru!
Felda je taky vcelku dobrý auto teď sní pojedu na chatu páč se bojím že tam s tím oplem zapadnu (po oblevě) výhody to má;)
tak hlavu vzhuru!
Psal jsem před tím,že je to okatý a že to smrdí až hrůza,ale tohle je teda síla A samozřejmě 5 litrů v háji...,nedělám si iluze,že je ještě uvidíš
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Thome, to jsem s prominutim nasranej za Tebe, takovýhle grázly by měly urychleně zbavit živnosťáků a zavřít do basy.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!