Origo guma na pedály
Origo guma na pedály
Sháním origo gumu na pedály (brzda,spojka) a nemůžu je nikde sehnat, jsou všude jen na automat. Nevíte kde sehnat, popřípadě kontakt na někoho?? Použité a ošlapané nevadí.
Jde mi hlavně o rychlost !!!
Díky
Jde mi hlavně o rychlost !!!
Díky
Opel Astra H kombi 1.9 CDTI 88kw 16V + chip na 110kw
rv.2005
OP-COM k dispozici
rv.2005
OP-COM k dispozici
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Origo guma na pedály
Což takhle zkusit Opla...
90498309 - 5 60 775 - OBLOŽENÍ PEDÁLU (KROMĚ PEDÁLU SPORT Z LEHKÉ SLITINY) - Cena s DPH 116,4 Kč
90498309 - 5 60 775 - VLOŽKA, BRZDOVÝ PEDÁL (KROMĚ PEDÁLU SPORT Z LEHKÉ SLITINY) - Cena s DPH 116,4 Kč
90498309 - 5 60 775 - OBLOŽENÍ PEDÁLU (KROMĚ PEDÁLU SPORT Z LEHKÉ SLITINY) - Cena s DPH 116,4 Kč
90498309 - 5 60 775 - VLOŽKA, BRZDOVÝ PEDÁL (KROMĚ PEDÁLU SPORT Z LEHKÉ SLITINY) - Cena s DPH 116,4 Kč
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Zdar, měl bych je mít někde doma. Dával jsem OPC pedály, tak gumy mi zbyly. Ale musel bych pohledat, kam jsem je dal
Taky bych vymenil, klido i na automat
Jak se tam pridelavaji? Je to prisroubovany nebo jen nasazeny?
Jak se tam pridelavaji? Je to prisroubovany nebo jen nasazeny?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
K Oplovi jsem samozřejmě volal, ale řekli mi, že dodací doba určitě přes týden. Tak jen jestli by někdo nevěděl nějak shop u nás nebo jestli je nemá někdo doma .. Protože je potřebuju nutně co nejdřív a nechci se zaseknout na takovýhle cipovině
Opel Astra H kombi 1.9 CDTI 88kw 16V + chip na 110kw
rv.2005
OP-COM k dispozici
rv.2005
OP-COM k dispozici
Je nějaká origo guma i na plynový pedál?
- vojtavojta
Caute páni,
neviete kde by sa dali zohnať tieto gumy na pedále cez internet? resp. tak aby mi vedeli prísť poštou.
Najbližší opel servis mám totižto cca. 60km.
Príp. pasujú do astry aj nejaké neoriginálne, čo vyzerajú aspoň trocha normálne?
Ďakujem
neviete kde by sa dali zohnať tieto gumy na pedále cez internet? resp. tak aby mi vedeli prísť poštou.
Najbližší opel servis mám totižto cca. 60km.
Príp. pasujú do astry aj nejaké neoriginálne, čo vyzerajú aspoň trocha normálne?
Ďakujem
Astra H caravan,
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
pokud nevadí čr tak http://www.opelmarket.cz poštovné na slovensko zde http://www.opelmarket.cz/vse-o-nakupu.html
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz