Příspěvek
od michalcrash » 23 úno 2013, 23:48
myslím,že tě chtěli prostě zlomit,ať to z fleku koupíš,tyhle telefonáty můžou mít domluvený mezi sebou a celý mi to připadá včetně tý slečny,co volala ráno,jak praktiky prodejců nádobí na zájezdech pro seniory....nejspíš budu jiná povaha,ale já bych je asi poslal do p....,co to na mě zkoušej.....tohle rozhodně není fér obchodnický jednání,když tě od začátku postavěj do pozice,že pokud nebereš,tak už nebude....samozřejmě že auto chceš,jinak by ses na něj nejel dívat,ale zase nejsi blázen,abys vypláznul takovou částku naslepo,že ti někdo,kdo nebude hradit případný investice řekne že je to v pohodě....celý mi to přijde jako : kup,zaplať,neotravuj,neprodlužuj a vypadni,kdyby něco,tak jsme se neviděli....kašli na jejich nátlak,buď bude nebo nebude,myslím,že druhej kupec,kterej je tak hrr to koupit,je jen blaf....je lepší počkat na Romana...aspoň dle mýho...neboj,vím jaký to je,těšit se jak malej kluk na něco,ale právě proto,že ti nepřeju případný neplánovaný problémy s astřicí,tak říkám tohle...
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi