Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Diesel to má utěsněný.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- Reklama
Hoši , hoši. Ale já to auto koupil nové , takže páteční výrobek ? Já na to koukal dlouho a na nic jsem nepřišel ohledně slícování. Rantl kapoty je orámován gumovou lemovkou. A při domáčknutí kapoty tam nějaký prostor mezi maskou a kapotou být musí , jinak by se nedalo domáčknout. Napadá mě, že tam musela být nějaký jiná guma a šetřilo se.
Astra H 1,6 -85 kW A16XER , Astra F 1,6 -55kW X16SZR .
Jsem to vyfotil. Možná jsem to přehnal s tím , že je tam velký prostor ,ale mezera tam byla. Dal jsem tam novou lemovku , která při zavření přesně kopíruje masku ,aniž by na ni tlačila a nečouhá ven. Něco podobné se používalo asi ve Škodovkách snad ve dveřích.
A já to mám ze dvou kusů a prostředkem tam lítá boedel
- BikerMarius
Tak dneska jsme s astrou zapadli v Tisé u Turistické chaty kvůli mondeu co tam muselo stát tak že člověk zajel do hlubokýho...ještěže mam v kufru lopatku a segru co potrápila spojku...
ta ségra byla taky v kufru?
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
zvlastni gumy vidim poprve..ja ji tam taky mam ale je ze dvou kusu...vikingP píše:Jsem to vyfotil. Možná jsem to přehnal s tím , že je tam velký prostor ,ale mezera tam byla. Dal jsem tam novou lemovku , která při zavření přesně kopíruje masku ,aniž by na ni tlačila a nečouhá ven. Něco podobné se používalo asi ve Škodovkách snad ve dveřích.
Opel Astra OPC
Také jsem tam měl jednoduchou gumovou lemovku ze dvou kusů. Jinou než ochranno funkci to nemá , kvůli hraně kapoty. Tohle co jsem tam dal je rovněž lemovka ,ale navíc profilová těsnící. Prodává se to v metráži a díky kovovému jádru lemovky si to naformuješ jak potřebuješ.
-
tak jsem dneska vyluxoval auti,celý ho zevnitř umyl, vyndal zadní sedáky,odnesl je domů a vytepoval,protože už byly hnusně flekatý:-( takže až večer zajedu do myčky,tak zas budu mít nejčistší auto v podještědí:-) sice jsem na tom nechal ruce,ale za ten pocit v čisťoučkým autě to stojí:-)
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
dnes bylo potřeba ,,ladit,, na sezonu
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT