Pokec o čemkoliv a OT
- BikerMarius
Re: Pokec o čemkoliv a OT
možna je to důvod proč se opl spojuje s psa a dočkáme se Hinsignie s tím jejich 4x4
bo se to H píše na konec ?
bo se to H píše na konec ?
- Reklama
Chci se zeptat, nemá někdo zlatou kartu od BSauto? není v tom nějaký zádrhel.. nabízejí tu slevy na benzín o 0,50 kč na litr v síti agip
slevu až 30% na materiál a náhradní díly
slevu 5-15% na práci
slevu 40% na příslušenství
jednorázové zapujčení vozidla testovacího
stačí si jí vyzvednout v BSauto .. ale nezdá se mi že bych nemusel nic platit
slevu až 30% na materiál a náhradní díly
slevu 5-15% na práci
slevu 40% na příslušenství
jednorázové zapujčení vozidla testovacího
stačí si jí vyzvednout v BSauto .. ale nezdá se mi že bych nemusel nic platit
TG s novou astrou OPC kterou si vychvalovali a test kii ceed, která taky u nich zaperlila, ale nejvíc mě dostal test Kii při hře ragby
http://www.sledujuserialy.cz/top-gear/1 ... 4-en#video
http://www.sledujuserialy.cz/top-gear/1 ... 4-en#video
Jenže zase u nás je Astra o nějakých 150 - 200 tis levnější než Focus. S Meganem je to +- stejné, ale Astra je daleko komfortnější. Renault je asi nejlepší na okruh, ale na spojení rychlost a praktičnost bude hrát prim Astra
Ted sem dojel a venku zuří šílenost.. silničáři nestíhají, kamiony v každým kopcu uvíznutý, a ja měl co dělat abych je objel a neskočil v pangejtu ... radši vůbec nejezděte...
Já jel ráno do obchodu. Nárazník sloužil jako pluh
Nevíte někdo, kolik stojí vyvážení kol? Jak sem jel těma metrama sněhu, pak mi začal vibrovat volant při 100ce. Asi odpadly závaží
Nevíte někdo, kolik stojí vyvážení kol? Jak sem jel těma metrama sněhu, pak mi začal vibrovat volant při 100ce. Asi odpadly závaží
To bude jen snih v discich... Pockej az se otepli nebo to postav do garaze a uvidis. Zatim bych nepanikaril
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo. máš tam narvaný sníh... vyhrabej rukou, nebo nechej roztát v podzemních garážích třeba.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Neco na tom je mit poklice a plechy kdyz je tolik snehu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No bodejt,vždyt do plecháčů se sníh hlavně zevnitř absolutně nedostane
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw