Rezonance z oblasti motoru
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rezonance z oblasti motoru
Pridavam dalsi update: v letnych mesiacoch pri teplotach nad 20 stupnov ziaden zvuk rezonancie nepocut.. Od zimy najazdene asi +6000 km (celkovo 18 tis.)
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- Reklama
U me taky ticho, vsak ono to zas na podzim zacne
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem slysel rezonovat neco,ale po vymene gufera na klikovce to prestalo takze nevim..motor 1.4 16V
Opel Astra OPC
Mě to taky zmizelo.. najeto celkově skoro 30 tisíc.. takže asi si to potřebovalo sednoutjour píše:Pridavam dalsi update: v letnych mesiacoch pri teplotach nad 20 stupnov ziaden zvuk rezonancie nepocut.. Od zimy najazdene asi +6000 km (celkovo 18 tis.)
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Mam tiez skoro 30 tisíc a stále mi to robí. Ale teraz ako je tesne nad nulou tak to pocut menej..
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Alebo si si zvykolzralok píše:Mě to taky zmizelo.. najeto celkově skoro 30 tisíc.. takže asi si to potřebovalo sednoutjour píše:Pridavam dalsi update: v letnych mesiacoch pri teplotach nad 20 stupnov ziaden zvuk rezonancie nepocut.. Od zimy najazdene asi +6000 km (celkovo 18 tis.)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Nene, takový pazvuky ja rad nemam
Zdravím Vás,mám podobný problém spomínaný v téme.Kúpil som v pred pár mesiacmi astru H ako clasic,teraz má nájazd cca 8000 km,momentálne záhadu čo spôsobuje rezonanciu v mrazoch nikto neodhalil,pretrváva tento problém aj vám naďalej? V servise po upevnení krytov rozvodu nič nevyriešili
Přežij jednu zimu a uvidíš mě to další zimu už nedělá ani tuto musím zaklepat
No a nebo si na to zvyknes a kazdou zimu budes cekat cvrcky jako treba ja
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"