Opel Astra 1.6 16V 85kw/115k
- BikerMarius
Re: Opel Astra 1.6 16V 85kw/115k
Takhle jsem viděl odstavenou oktávku se šmajdavejma kolama kousek od nově postaveného ostrůvku.
Jinak snad dostaneš nový rameno a bude to OK.
Jinak snad dostaneš nový rameno a bude to OK.
- Reklama
Tak auto je hotový, ted se musí počkat na pojištovnu než pošle peníze a mužu zase jezdit
nakonec vyměnili jen rameno ted uvidime jak se bude chovat auto ..
nakonec vyměnili jen rameno ted uvidime jak se bude chovat auto ..
No třeba na mě bude nasraná (astřička) tak bude drnčet, a klepat volantem a klepat od napravy co víš
Je to možný, jak jsem ji ťukl, tak mi taky teď začla uvnitř drnčit. Nevím, jestli je to mrazama a rozbitýma cestama, ale zdá se mi, že to vychází od schránky spolujezdce, sem tam od budíků a možná sedačka spolujezdce. Uvidím, až se oteplí. Sere mě to
No co mě štve jsou ty (myslím si že se tomu nadává A-sloupky) ty sloupky, co vedou mezi čelním sklem a dveřima a tam je nacvaknutý něco z plastu pokrytý nějakou tou textilii a jak je to volny u skla tak to drnčí o sklo ale jen když je auto na kost promrzlý jak se to ohřeje tak nic nedrnčí ale stačí pustit radio a není to slyšet
Tak už jsem zase plnohodnotný člen astra fora (krom toho že nemam nalepku ale časem bude vše)
dneska jsem dostal z opravy auto zpátky, nad mé očekávání v servisu byli příjemní, a vstřícní takže jsem videl astřičku ze spoda, rameno nový i s nálepkou . Ráfek taky novej.. pán mi vše vysvětlil a řekl že je naprosto vše v pořádku. Tak jsem zaplatil spoloúčast a měl jsem to zasebou.. následovala asi 50 km projížďka po Brně a okolí a zjistil jsem asi toto.. BSauto mě nezklamalo a svojí práci udělali pořádně (vím zatím je to málo ale myslím si že to tak zůstane).. auto netáhne do strany, neklepe, nevibruje v rychlosti 110km/h (víc zkusím až budu na dálnici), nebouchá, netřese prostě zatím spokojenost...
abs funguje, esp taky.. ale mohl by mi někdo říct názor na výsledky geometrie? Docela zajímavý že po příjmu to bylo v zelených hodnotách
jinak zde přikládám fotky
dneska jsem dostal z opravy auto zpátky, nad mé očekávání v servisu byli příjemní, a vstřícní takže jsem videl astřičku ze spoda, rameno nový i s nálepkou . Ráfek taky novej.. pán mi vše vysvětlil a řekl že je naprosto vše v pořádku. Tak jsem zaplatil spoloúčast a měl jsem to zasebou.. následovala asi 50 km projížďka po Brně a okolí a zjistil jsem asi toto.. BSauto mě nezklamalo a svojí práci udělali pořádně (vím zatím je to málo ale myslím si že to tak zůstane).. auto netáhne do strany, neklepe, nevibruje v rychlosti 110km/h (víc zkusím až budu na dálnici), nebouchá, netřese prostě zatím spokojenost...
abs funguje, esp taky.. ale mohl by mi někdo říct názor na výsledky geometrie? Docela zajímavý že po příjmu to bylo v zelených hodnotách
jinak zde přikládám fotky
Buď rád za ty zelený čísla při začátku měření. Alespoň je vidět, že po výměně ramena a ráfku je vše ostatní v pořádku.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Twl... ventilek 13 korun... to nepochopím
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
opel ma trosku jine ceny koukam..ja kdyz jsem to naboural ted koncem roku tak chladice jak klima tak vody na vymenu,pak kapota a naraznik plus maska a cena,menil se i ram pod motorem kterej byl malinko tuklej pomalu to nebylo ani videt a faktura na 104 tisic..jsem cumel jak puk
Opel Astra OPC